Lukutuokio
Äidin huilaillessa sohvalla... As if... Todellisuudessa pesin keittiön lattiaa ja tytöt lukivat sillä aikaa kirjaa*) yhdessä. Sovussa. Bliss!

*) olkoonkin Ti-ti Nallea.


Kommentit

Katja sanoi…
Ne on aikas ihania hetkiä - niitä tuntuu olevan enemmän ja enemmän. Autuutta. Äitin murut.
Anonyymi sanoi…
Onko sinulla jotain Titi-nallea vastaan? Ylipirteää naisihmistä siinä ohessa (kuka lieneekään) ei lasketa. OP
Riikka sanoi…
Katja: Juuri niin, ihania hetkiä ja yhä useammin. Siskokset ja äitin murut. <3

OP: Kiitos kysymästä. Ei ole varsinaisesti mitään järkkyangsteja, mutta miltä tuntuisi kuunnella samoja biisejä joka päivä - nyt jo yli kolmen vuoden ajan? Sitten kun se ei jää vaan niihin biiseihin, vaan on pehmoleluja ja kirja! Titi-nallet ovat vallanneet meidän kodin. P.S. Yksivuotiaskin hokee päivittäin Ti-ti Ti-ti Tau - luonnollisesti repeatillä.
Katja sanoi…
Meillä kuunnellaan/tanssitaan Hed Kandia, Lenny Kravizia, Prodigya, mitä milloinkin - sanoisin, että äitikin jaksaa huomattavasti paremmin :)
Riikka sanoi…
Katja: Luojan kiitos, kuunnellaan meilläkin muuta. Robin tai neljävuotiaan sanoin Frontside Olli on tosi ihku ja Viileä Venla soundtrack, joten ei täällä lastenmusiikinkaan osalta täysin nallejen armoilla olla, vaikka se välillä siltä tuntuukin. ;)
Katja sanoi…
Ei kuule pälli kestäis Frontside Ollieeeeeee, apua ;D
Riikka sanoi…
Katja: Äitiä ei kyllä tää haittaa yhtään ja on aika söpöä, kun neljävuotias hoilaa tätä ja ihan fiiliksillä. Ihku, ihku Robin. <3

http://www.youtube.com/watch?v=QkEt-g9YAe0
Katja sanoi…
Tiijän biisin sekä tyypin ;) Kaikki hoilas sitä kesällä, ku oltiin käymässä. Mutta joo, ihan suloinen poika.

Suositut tekstit