Ihmettelyjä viikon varrelta

Tällä viikolla on ihmetelty sitä, että tuo yksivuotias syö erittäin hyvällä ruokahalulla mitä vaan hänelle tarjotaan, ja ilmaisee topakasti toiveensa syödä myös sitä, mitä toiset eivät älyä hänelle tarjota. TÄTÄ, TÄTÄ, TÄTÄ, hän komentaa. Neljävuotias sen sijaan toitottaa meille, että syön sen minkä jaksan, kun häntä aletaan komentelemaan, että syö nyt ja toisinpäin nyt jos et syö.. jne. Arvatkaa onko syyllistytty syyllistämiseenkin - katos nyt miten pikkusisko syö reippaammin ja lautasen tyhjäksi..  Tällä ei minkäänlaista vaikutusta, muuta kun itselle morkkikset.


Tällä viikolla on ihmetelty saunaa yksivuotiaan kanssa. Kävimme tyttöporukalla löylyissä iskän ollessa työreissulla. Yksivuotias on tähän saakka ollut iskän kanssa kotona, kun me saunomme neljävuotiaan kanssa, mutta nyt menimme koko tyttöjengi, ja voi miten kova löylynottaja tämä pieni ihanuutemme olikaan. Me saimme uuden saunakaverin.


Tällä viikolla on ihmetelty Halloween naamiaisten Viileää Venlaa. Äiti oli lähes varma, että ei saa tehtyä asusta yhtään mitään, saati sellaista, joka miellyttäisi neljävuotiasta. Äiti sai ilokseen olla ihmeissään, miten onnelliseksi asu ja kampaus tekivät neljävuotiaan. 

 

Tällä viikolla on ihmetelty kaunista valoa pimeän keskellä. Kynttilät ovat palaneet viikonloppuna niin parvekkeellamme kuin sisällä, eikä niitä raaskisi sammuttaa laisinkaan.

P.S. Tällä viikolla on ihmetelty miten järkyttävät määrät voinkaan syödä ihania juustoja. Ihan tuosta vain. Hupsis. Joulu on tulossa, sen tietää tämän paheen lisääntymisestä.

Suosikit