Joulumakusteluja Kauppa21:ssa ja alevinkkikuvat: kauppa21


Kävimme hakemassa jokunen päivä sitten neljävuotiaan kanssa joulukoristeita vintiltä. Miksi ne täytyy olla siellä kaikkein alimpana? Niin ja ei, vielä ei olla kuusta kannettu tupaan eikä kulkuset kilkata missään. Joulukorttikuvia suunnitellaan otettavaksi, joten jotain rekvisittaa on oltava. Ne otetaan sitten päivää ennen kuin ne pitää postittaa. Been there. Eipä sillä, olen kyllä ihan muikeana, kun neljävuotias hihkuu ja huokailee joulua. Täällä haistaa tosi hyvältä, ihan joululta. Miten sinne laatikkoon on joutunut kanelia? Kyllä vaan, joku koriste tuoksuu ihan kanelilta. Siitä sen joulun tunnistaa (ei siis meillä esmes Tolusta)

Minulla on ollut jo kauan haaveissa sellainen talolyhty, joka tuossa kollaasissakin komeilee, ja päätin ihan vaan vähän kurkata, josko niitä taas löytyisi Kauppa21:sta. No arvaatte varmaan - löytyi, löytyi ja ihan vähän muutakin. Mailegin tonttuja ja Greengaten possujakin on, voi ihanuus! 

Minkälaisista joulukoristeista Sinä tykkäät? 
Huokailetko tähdille, tuikuille vai tontuille?
Huokailethan ylipäätään?

Pssst. Kauppa 21:n Merja lupasi toisillekin huokailijoille  -10 % alennusta kaikista tuotteista tämän viikonlopun (pe-su) ajan koodilla marras10. Pääset ostoksille vaikka tästä.

Kommentit

*Laura* sanoi…
Minäkin huokailen joulun alla, mutta ehkä enemmänkin niin päin että äh, onko näistä pakko innostua... ;) joo, olen vähän epäjoulumainen ihminen, enkä omista jouluverhojakaan... Mutta kyllä minä nyt jouluvaloihin sentään taivun. :)

Hei siihen movemberiin palatakseni, mies kuulemma tiesi mitä oli tekemässä, eli ihan oikeasti kasvatti viiksiä hyvän asian puolesta. Piti ihan käydä kysymässä. Kato näin paljon me jutellaan! :D Mutta ajoi se ne pois tänään sitä haastattelua varten. Thank God.
Riitta sanoi…
Kyllä huokailuttaa! Mulle joulu on oikeestaa "harrastus" ,haaveilen ihanista koristeista, mutta loppupelissä pienellä budjetilla joulu tulee;itse tekemäällä, vanhoja tuunaamalla ja luonnonmateriaalejakin hyödyntäen.
Mukavaa viikonloppua sinulle ♥
Riikka sanoi…
Laura: Sepä se, ei ole pakko innostua mistään, vaan sellainen joulu tulee kuin itse tahtoo. Vaikkakin miellän itseni jouluihmiseksi, niin ei meilläkään jouluverhoja ole. Kynttilöitä, valot ja tähdet ikkunoissa, jokunen tonttu ja koriste. Siis vaan, voitko kuvitella?

Niin ja hyvä sun Mies. Toivottavasti kävi hyvi työhaastattelussa!

Riitta: Kiitos ja niinpä, uuttakaan ei tarvitse hankkia kassikaupalla. Itse olen tosiaan haaveillut tosi kauan tuosta talolyhdystä, kun se vaan on jotenkin tosi symppis, niin saapa nähdä kotiutuuko se meille. Taitavat tekevät myös käsillään. Huom. ei siis tässä osoitteessa. Mukavaa viikonloppua myös Sinulle!

Suositut tekstit