Joulukalenteri

kuva: täältä

Joko on joulukalenterit kaivettu esille / tehty uusi / ostettu?

Meillä on kaivettu kyllä. Siitä enemmän sitten joulukuussa, mutta mitä joulukalenteriin sisälle? Ihana isosiskoni on pitänyt huolen meidän perheen joulukalentereista jo vuosien ajan. Nyt on minun vuoroni pitää huoli myös heidän perheen joulukalenterista (tätä he eivät kyllä osaa odottaa) eli jos lasketaan, niin neljälle 1-8 -vuotiaalle tytölle täytyisi keksiä jotain ihanaa 24 päiväksi eli tarvitaan kaikkiaan 96 juttua. 

Aikaa toteutukseen... hmmm. reilusti yksi päivä, jotta Kusti ehtii polkea kalenterin ja tykötarpeet toisten tyttöjen luo. Vinkkejä? Mulle tuli hiki.
 

Kommentit

Silmäilijä sanoi…
Tytöillä ei kai koskaan voi olla liikaa hiuspompuloita ja pinnejä?
S sanoi…
Hiusjutskat on hyviä, samoin pikkufiguurit kuten Muumit, Little Pet Shopit jne. Saisko olla mukana myös muutama paperipäällysteinen suklaati? Ja ja ja...Purkkaa?! Xylitolia! Käsikoruja, helmiä, avaimenperiä. Ja Tiimarissa myydään niitä "synttäripusseja" joissa on aina n. 6-10 samaa tavaraa läksiäislahjoiski; niissä on kaikkea pikkusälää. Ja joulukoristeita voi laittaa näin joulun alla. Lakupötkö?

Ei oo ihme että on vähä hiki teikäläisellä :D
Riikka sanoi…
Silmäilijä: Kiitos, erittäin hyvä vinkki.

Jarna: Kiitos! Saa olla sukulaatia paperilla, ohjelmoidaan vaikka lauantaipäiville, purkat muillekin päiville sekä ne joulukoristeet Stockalta olikin jo mielessä. Ihan mahtavaa!

Mietin, että yritän pitää sellaisen ihan krääsäsälän minimissä, mutta saapa nähdä, jotta tuleeko yli 90 ylläriä olemaan vain jotain hyödyllistä. Suklaahan esimerkiksi on hyödyllistä. Käyn vielä huomenna takuulla tsekkaamassa sen Tiimarigoodybagin. :)

Suositut tekstit