Hulluna tupsuihin - Pssst.. Arvonta!Ihanat serkukset ja Fredriksonin Alina-lakit

Meidän syksyn ja talven lempilätsät ovat takuuvarmasti Fredriksonin Alina ja Barbi. Molemmat ovat 100% villaa pirteänvärisellä velourvuorella (80% puuvilla, 20% polyesteri), joten takuulämpimät, not to mention, supermageennäköiset. Neljävuotiaan päänympärys on jotain 52 cm ja risat ja koko 52 onkin näissä sopiva eli mielestäni ovat ehkä hiukan reilua mitoitusta.

Barbi-hattu sopii neljäveen lempisuosikkivärien kanssa

Tätin ihana tyttö keltaisessa Alinassa!

Yksivuotiaalle uni maistuu Tupsuliini korvilla (oranssi velourvuori mätshää täydellisesti haalariin!)
Tupsuliini solmitaan leuan alle, eikä yksivuotiaan yritykset heittää lakki katuun onnistu (äiti 1-lapsi 0). Viileämmillä keleillä laitetaan vielä kypärämyssy hatun alle. Fredriksonin logot muuten heijastavat hyvin, joten pienet viilettäjät näkyvät liikenteessä. 

Alinaa, Barbia ja Tupsuliinia saa näissä väreissä!

Kuva: Fredrikson Lasten mallisto 2012-13


Meillä on ollut Fredriksonilta hattuja tytöillä vauvasta saakka ja etenkin kylmimmillä talvisäillä on Fredrikson päätä suojannut. Pipoja ja lakkeja löytyy tunnetusti monista eri liikkeistä ja verkkokaupoista, mutta mikäli et löydä haluamaasi hattua jostain liikkeestä, niin kannattaa ottaa yhteyttä tehtaanmyymälään. Itse tilasin tädin murusille omat Alinat suoraan Keiteleen tehtaanmyymälästä.  

Me saimme tytöille testattavaksi muutamia talven ihanuuksia Fredriksonilta, joista lisää tulossa sekä kurkistus malliston muihin ihanuuksiin. Suunnittelija Veera Grönberg on kuvaillut sitä mallistoksi, jossa Suomisen Olli kohtaa The Addams Familyn H.C. Andersenin satumaailmassa.  

Myös teille tiedossa kivaa, nimittäin Fredrikson sponsoroi Seurakuntalaisteni kesken arvottavaksi samanlaisen Barbin kuin neljävuotiaalla! Hatun koko on 54. 


Arvonnan säännöt vanhat tutut: 
Jätä kommenttiboksiin viesti, onko teillä ollut koskaan Fredriksonia.
- 1 arpa virallisille lukijoille a.k.a Seurakuntalaisille.
- 2 arpaa jakamalla kuvan blogissasi
- 3 arpaa tykkäämällä Fredriksonista FB:ssä.
 
Onnea arvontaan
  
kuva: täältä
 

Suosikit