Mo Sista

Meidän oma Mo Sista

Olette varmaankin kuulleet Movemberistä

Miehet (Mo Bros) kasvattavat (ihan luvan kanssa) viiksiään joka vuoden marraskuussa lisätäkseen osaltaan tietoisuutta miesten terveyteen liittyvissä asioissa. Tavoitteena on kerätä rahallisia tukijoita viiksienkasvatusprojektille, jota itse asiassa myös naiset (Mo Sistat) voivat tukea parhaansa mukaan. Hei, älkää ajako niitä viiksiänne! Kihkih! Viiksiprojektin ja varainkeruun päätöstä juhlitaan sitten isoin bilein kuun lopussa. Vaimot voivat huokaista, kun Braun sitten surauttaa taas ne toisten amis, toisten Dali -viikset kylppärin lattialle.


Neljävuotiaan paita BANGBANG Copenhagen. Suomessa ainoa verkkokauppa, joka tätä labelia myy on pikkuOtus

Kommentit

Pepi sanoi…
Joku vuosi sitten yks nuori tyttö kävi pojan firmalla tatuoimassa Daliviikset etusormen sisäpuolelle...sormi vaan nenän alle ja kas, siinä sulla viikset :D

Sopiskohan mummulle...mummuviikset?? ☺☺
*Laura* sanoi…
Mieheni kasvattaa movember-viiksiä. Olen paniikissa!
Riikka sanoi…
Pepi: Mä olen nähnyt myös niitä sormiviiksiä! Siinäpä olisikin mahdollisille tytöttelijöille ähäkutti!

Mummullehan suorastaan kuuluu viikset. ;D
Riikka sanoi…
Laura: Keep Calm. Ajattele hyvää tarkoitusta, muuten - syvä huokaus. Siitä voi saada lähtösysäyksen myös Joulupukki-lookiin ja siinä onkin vähän tekemistä. Peukut sinne!
*Laura* sanoi…
No joo, helppohan se on sun sanoa, hih! :) epäilen onko miehelläni hajuakaan mikä on movemberin perimmäinen tarkoitus. Onneksi sillä on perjantaina työhaastattelu, ehkä se ajaa ne pois siihen mennessä...?
Riikka sanoi…
Laura: Helppo, helppo. Tsemppiä työhaastatteluun ja pidetään peukkuja, että viikset lähtee. Jos ei, niin ajattele hyvää tarkoitusta.. ;)

Suositut tekstit