And the Lights are On!

Olohuoneessa valaisee kaunis valokranssi

Tänään laitoimme ihanien pikkutonttujen kanssa vähän jouluvaloja tuomaan lämmintä mieltä ja aloitimme virallisesti joulun odotuksen. En kuitenkaan uskalla laskea kuinka lähellä se Joulu oikeasti on. Nyt nautitaan tunnelmasta eikä stressata. Yhtään. Valot ovat niin kauniita, että ensi vuonna taidan ripustaa ne esille jo lokakuussa.


Tyttöjen huoneessa loistaa tähti

Laitoimme tyttöjen huoneeseen tähden jo jokunen päivä sitten ja se jaksaa aina vaan ilahduttaa - etenkin neljävuotiasta. Kattovalaistusta ei kaivata, vaan paljon mukavampi on leikkiä tunnelmallisen tähden valossa. 
Neljävuotias puki ylleen tunnelmaan sopivat vaatteet. Tonttulakki on käytössä joskus ihan kesälläkin, joten se ei varsinaisesti ollut mitään erikoista - toki sopi illan teemaan täydellisesti. Tamburiini antoi rytmiä, kun äiti asetteli jouluvaloja paikoilleen.


Siskokset rakastaa

Tänään siskokultia saikin erottaa toistensa kimpusta, kun neljävuotias vahingossa tönäisi, potkaisi tai otti lelun ei-niin-kovin-kauniisti yksivuotiaan kädestä. Yksivuotias pärjää tässä pelissä melkein yhtä hyvin ja hän antoi kynnestä ja nappasi nenästä kiinni, jolloin nenä neljävuotiaan diagnoosin mukaan vähintäänkin meni ihan poikki. Siinä kohtaa kun sanoin, että sairaalassa se teipataan, jos se on murtunut, niin ei siihen enää koskenutkaan.  Yhtään.

Hihhih!
 
Ihana joulun valo on meillä!
 

Kommentit

*Laura* sanoi…
Keep calm and carry on... Sen kun muistaisi pitää mielessä! :)

Kauniit ja tunnelmalliset valot ja ihanat tonttutytöt tietty!
Riikka sanoi…
Laura: Mä tilasin tuon julisteen Englannista asti, jotta tuo viisaus pysyisi päässä. Nyt nuo valot saavat luvan taas vähän kirkastaa tuota ajatusta minulle.

Kiitos kauniista sanoista. :D
piia sanoi…
Kyllä joulua voi jo alkaa odottaa! Mä en uskalla laskea päiviä jouluun kun samalla laskisin päiviä töihinpaluuseen... Pitääkö joulukalenterit laittaa kokonaan pannaan?!?

Meidän Keep calm-juliste on tuulikaapissa, sitä on hyvä tavailla aina mennen tullen...
Anonyymi sanoi…
People with Parkinson's disease Yet incline to receive tremors when the 'mask facies' of PD. A Little debut thirty per centum of all Parkinson's patients do not hold tremor.


Feel free to visit my weblog: Wise River parkinson's disease specialists

Suositut tekstit