Iholla

Luomiväri on ihan koristeena - löytyy aivan liian harvoin näiltä silmäluomilta.

Heti kun ilmat viilenevät, vaikkeivät edes ole vielä viilenneet, iho heti kertoo mitä se kaipaa. Kädet huutavat käsivoidetta - muuten ovat sukkahousut säpäleinä, jos sellaisia yrittäisi sökötellä jalkaansa. Kasvojen iho on - jos mahdollista - entistä kulahtaneempi. Huulet rohtuvat ja koko paketti kaipaa erityishuolenpitoa. Tiedän, että vettä tulisi juoda - ja unta saada - enemmän. Koska minulla ei ole vielä(kään) uutta vesikannua ja unitilanne on vaihteleva, täytyy ottaa apuja muualta. Psst. Tätä tekstiä varten en ole saanut yhdeltäkään mainostajalta yhtään mitään, haaveissa tosin olisi vaikka mitä, mutta tsekataanpa mikä on tilanne.

Käsien kaveriksi:
Nyt kaapista löytyy Clarinsin Crème Jeunesse des Mains, Body Shopin Soft hands - Kind heart hyväntekeväisyysvoide ja Mádara Eco Hands Deep Moisturen käsivoiteet. Näillä pärjätään tämä talvi. Clarinsin rasvassa on muuten vanhuuden esto, joten se on tietysti plussaa. Kaikki silti ihan toimivia. Käsirasvalta vaaditaan kosteutusta ja nopeaa imeytymistä, muuten ei olla kavereita


kuva: täältä

Lotion for The body: 
Raskauden ajan juttuja (Body Shopin Cocoa stick ja Weledan raskausöljy) ei enää löträtä (nimim. ei muuten yhtäkään raskausarpea raskauksista - vihatkaa vaan. Hihhih!), vaan vakkarina on Biothermin Lait Corporel, hieman sitruksen tuoksuinen pumppupullossa oleva rasva. Olemme tuttuja jo lähes parinkymmenen vuoden takaa. OMG. Lisäksi suosikkejani ovat Body Shopin paksut bodybutterit. Ystäväni kehui Korresin vartalovoidetta ihanaksi, joten kenties se kokeiluun seuraavalla kerralla. Voiko vartalovoiteita olla liikaa? No ei voi. Lisäksi löytyy muutamia tuoksujen vartalovoiteita, joita tykkään käyttää hajuvesienkin sijasta.

kuva: täältä
kuva: täältä

For da Face:
Ihoni on pintakuiva, etenkin talvisin se huutaa kosteutta. Ei kuitenkaan liikaa, nimittäin ei ole mitenkään kiva toimia minään peilinä, jos kasvot ovat liian rasvaiset - ei siis mitään for very dry skin. Käytin pitkän tovin Dr Hauschkan tuotteita ja opettelin siihen, että en rasvaa kasvoja yötä vasten, mutta nyt olen taas siinä suossa ja se kyllä sopii minulle. Kasvojani hoitaa tällä hetkellä monta tapausta Body Shopin Aloe Soothing Day Cream - sensitive skin. Helena Rubinstein Collagenist V-lift, Mádara Eco Face Regenerating Night Cream (jossa on - sanotaanko, että melko eco tuoksu - yuk). Näistä purnukoista huolimatta, haluaisin tämän Korresin Quercetin & Oak voiteen, josta sain pienen testerin mukaani vieraillessani uudessa Korresin liikkeessä. Olen täysin vakuuttunut, että katseeni kohentuisi ihan kerrassa. 


Voi kunpa minä tuota saisin -ilme. 50 ml - päiväksi ja yöksi, kiitos.
 
Ai niin ja laitetaanhan sinne kasvovoiteen alle myös niitä taika-aineita eli seerumeita.
Dr Hauschka Regenerating Serum ja HR Prodigy Powercell Youth Grafter ovat kovassa käytössä. Seerumithan ovat tutkitusti tehokkaita. HR:nkin seerumin testiryhmästä 50 naista totesi, että heti väheni rypyt. Varmasti. Kanebon 10 seconds Awaking Essence tippoja kasvoilleni laitettiin ollessa alle parikymppinen ja debytoidessani muotinäytöksessä mannekiininä jossain SavonSampo messuilla. Noin kaksikymppisellehän ne tipat eivät varsinaisesti ole tarkoitettu, mutta sittemmin en ole raaskinut ostaa niitä, vaikka nyt niitä tarvitsisin enemmän kuin koskaan

Kerran viikossa kasvot saavat naamion (aivan ihana on Korresin Wild Rose kirkastava naamio) ja kuorinnan. Tai saivat kuorinnan, nyt pitkään palvellut Cliniquen 7-day Face Scrub on ihan lopussa. Nyt on uusi haussa. Vinkkejä? Kasvovettä ruiskautan naamaani herätäkseni ja tätä virkaa toimittaa Dr. Hauschka.

Huulia hoitaa aivan huippuihana Carmex (joka löytyi RAWR-muotinäytöksestä saadussa goodie-pussukasta, kuten myös moni muu tässä mainituista tuotteista), Bepanthen perusvoidetta sipaisen päivittäin huuliin sekä Mádara Softening Lip Balm on löytänyt kodin takkini taskusta.

Entäs ne jalkapohjat... Raspia näytetään niille harvoin, mutta saunassa ne kuorii Body Shopin jalkojenkuorintavoide ja jalkoihin sipaistava hoitovoide on kaikkien mummojen suosikki ja jalkarasvojen äiti eli Boreaksen jalkavoide kamfereineen päivineen. Voe tokkiisa! Kyllä ei lonkkia kolota näillä salvoilla.

 
kuva: täältä


kuva: täältä

Ootteko vielä mukana kyydissä? Nyt ollaan jo ihan kohta perillä. Nimittäin kaikki tämä kohentaminen ja vain, että se illalla pestään pois. Ehei, ei millään silmänpesuaineilla ja meikinputsareilla, vaan yhdellä ja ainoalla, jolla lähtee ripsaritkin pois kerralla, nimittäin tällä mahtavalla löydöllä:

kuva: täältä

Tiedetään, tiedetään, ettei kasvoja saisi pestä saippualla, mutta tämä ei kuivata ihoa laisinkaan ja putsaa silmämeikinkin! Tätä on olemassa kaikkia ihania tuoksuja, mutta ainakin tällä tuoksuttomalla voi pesaista yksivuotiaan pyllynkin kakkostuotoksen jälkeen, jos on tarpeen. Ehdoton löytö! Verveine on muuten ihanan sitruunantuoksuinen.

Huh, kylläpä on iholla kamaa. Älkööt kukaan kyselkö olenko INCI-listauksia tsekkailut. En nimittäin ole. Joukossa on pari tiettävästi kehuttua luonnontuotebrändiä, joten eiköhän niillä pelasta jonkun verran. Miltä vaikuttaa, vieläkö jotain puuttuu? Nyt on Sinun vuorosi ja saa kernaasti vinkata omia ehdottomia luottotuotteita!


Suosikit