Mitä Iskälle?

kuva: täältä

Isänpäivää pukkaa. Perhekerhossa askartelimme tiistaina kortit Iskälle (korttipohjia + maalaustarvikkeet valmiina = ei tiimareita ja sotku jää sinne). Not quite. Kotimme oma korttitehdas on tuottanut kortteja ukille ja papalle tänään ja sen on taas näköistäkin. Pienenpientä silppua lattiat ja pöydät täynnä. Taidetta. Mitään ei saa heittää roskiin. Just watch me. 

Itse kiertelin kaupungilla noin kolmen tunnin rundin tänään etsien lahjaa Ukille-jolla-on-jo-kaikkea, tuloksetta. Tämän probleemin on kuitenkin jälleen hoitanut isosisko, ja hän lisää myös minun nimeni korttiin, joten Ukki on covered. Suursuurkiitos! Meidän oman perheen Iskä on luonnollisesti lahjoitta. Onneksi neljävuotias käy päiväkodissa. Sieltä on ainakin jotain tulossa. Meidän Iskä ei saa mitään Superman kylpytakkia, eikä muutakaan Meidän Iskä is Best -kuppia ja kravattia. Eikä kalsareita!

Lahjan takana tulee olla jotain ajatusta ja käytettävyyttä, vaikka kalsarithan täyttävät nämä kriteerit täysin. Viime vuonna yhdestä paketista kaivautui Fjällrävenin Kånken, jota olin jahdannut viikko tolkulla ympäri kaupunkia, jotta saisin sen mustana. Avatessaan pakettiaan, Iskä oli niin iloinen, muisteli lapsuuttaan ja blaablaablaa, jolloin oli omistanut samanlaisen repun. Iskiessään sen selkäänsä, hän tiedusteli, oliko tullut ostettua vahingossa lasten reppu? No perhana. Ei ollut, mutta Kånken ei vaan sopinut meidän Iskän selkälihaksille. Eiolluttodellista!

Entä ne Elämyslahjat? Ne ovat kyllä jotain omaa luokkaansa. Mitä luulette, tykkäisiköhän meidän Iskä ihan hirveesti esim. tästä? Lasinpuhallus olisi takuulla jotain tosi wau!

Ei helkkari. Mitä oikeasti lahjaksi Iskälle? Olisko näissä mitään ideaa?


Vilhelm-karvahattu - Tää on niin ihku! / kuva: täältä
Sorelin thermosisus kenkiin, jotka voisi ostattaa Iskällä itsellään. / kuva: täältä

Tässä kohtaa olisi kannattanut lähteä nukkumaan, mutta en malttanut. Jatka lukemista, jos olet tosi väsynyt (siis tähän pitää olla joku vuoden univelka taustalla, muuten ei saata toimia). Here goes.

Jos meillä ei olisi niin paljon astioita, niin tämä mukihan olisi joka Iskän suosikki. Voihan sen viedä työpaikallekin. Kihhih-hahhah!


kuva: täältä

Tämä saattaisi lisätä innostusta kokkauspuuhiin. Tai sitten ei.


kuva: täältä


Jos mä olisin meidän Iskä, niin mä varmaan haluaisin ihan vaan yhden lahjan, ja se saattaisi melko suurella todennäköisyydellä olla tää.


kuva: täältä

Oh well. Iskä saa mitä saa, ja on niin onnellinen joka tapauksessa, kun eihän meitä ihanampia onnittelijoita voisi ollakaan. (Aika huono pohjustus, ottaen huomioon, ettei mitään ole vielä hankittu.)

Joko siellä on askarreltu ja lahjat hankittu? Isänpäivämenu suunniteltu? Miten muistatte teidän isiä ja ukkeja? 

Kommentit

Heidi sanoi…
Eiih, viimeinen kuva ei näy! Nyt jäi se ultimatum isänpäivälahja näkemättä.

Meillä koulu, eskari ja perhepäivähoitaja pitää huolen, että korttia ja lahjaa löytyy joka mukelolta. Itse en Miehelle osta mitään varsinaista lahjaa, vaan teen *jotain hyvää* aamupalalle ja ruokapöytään. Ja annan päivänsankarin jäädä lötköttelemään kun puuhataan lasten kanssa "hiljaa ja salaa" se aamupala pöytään.
Carita sanoi…
joo..miusta tuntuu, että meidän isi saa risua tänä vuonna. niin vattumainen ollu viimeset kaks päivää, jotta taidan kyllä jättää sen kortinki lasten puolesta kirjottamatta :( johtuu kyllä suurimmaksi osaksi yt neuvotteluista. varmaan lähtö osuu tällä kertaa meidänkin isäntään..on nimittäin selvitelly ittesä jo neljästä aikasemmasta.......siinähän sitä isänpäivää onki kun huomenna näppösissä irtisanomislappu :D
Riikka sanoi…
Heidi: Ole onnellinen, ettei näy. Oli kyllä huono!

Ihana! Meidän Iskä osaa tuon pötköttelytaidon ihan arkiviikonloppuisinkin, jotta tuosta extralevosta ei varsinaista lahjaa saa. ;)

Mehtäemäntä: Ounou. Toivotaan todella, että ei tule huonoja uutisia. Ja muista, juuri silloin, kun sitä vähiten ansaitsee, niin silloin sitä mukavaa huomiointia. Eli reilusti vaan pekonia pannulle sunnuntaiaamuna ja tehkäähän se kortti. ;) Täällä on peukut pystyssä.

Suositut tekstit