Hyvä mieli

Paulin pallotkin ripustettu

- Aamulla herätys klo 9.36 (koko perhe nukkui siihen saakka)! 

- Sushia iltapäivällä ystävien kanssa.

- Iskänpäiväkakku tehty tekeytymään jääkaappiin. 

Ihmeiden aika ei ole ohi.

Kommentit

Pepi sanoi…
Ja täälläkin taas yksi juttu minkä olen unohtanut...nuo Paulin pallot!
Perhana mua hatarapäätä, paikkakin valmiina!!!

*meen nurkkaan*
Heidi sanoi…
Ihanaa, että teillä on hyvä mieli ja mahti päivä.
Meilläkin nukuttiin pitkään, mistä johtuen mies myöhästyi töistä. Koko päivä ollut hiukan kaoottista, kakut leipomatta, lapset hyppii pitkin seiniä, itse kipeänä. Äsken kuuntelin youtubesta Isä ja lapsi ja vollotin ihan estoitta. Onkohan siellä joku täysikuujuttu meneillään?
Riikka sanoi…
Pepi: No hyvä, että tuli muistutus täältä. Älä mee nurkkaan. :)

Heidi: No joo, mutta tietenkään nyt ei löydy päiväkodissa tehtyä korttia ja muutenkin olen kadonnut tavaroita. Superärsyttävää. Hyvä alibi: Olisit saanut vaikka mitä lahjoja, mutta en löydä niitä.

Ja hei, mikä lie on. Normaalitila? :) Mä kuuntelin joku ilta sitten ihku Jonne Aaronin versiota Kylmä ilman sua ja aivan kauheet volinat. Siis aivan kauheet. Otahan roppia, että paranet.
Katja sanoi…
Et oo tosissas - 9.36!!!!! Onko teillä ruvettu käyttämään unilääkettä, siis lapset? Jos millää venyy 6.30 asti täällä, ni johan on juhlan paikka. No okei, täytyy myöntää, kellon siirrosta johtuen pojat heräs 5.15 ja siinä vaiheessa aamulla alko suoraan sanottuna kyllä kyrsimään. Niimpä ostin http://gro.co.uk/gro-clock ja kylläpä nukkuvat 6.45 asti :)....kahotaan miten saa ajan kanssa yön venymään hieman pitemmälle aamuun ;)
Katja sanoi…
Niin ja ne ihanat ystävät ja sushi. Ihanuutta.
Riikka sanoi…
Katja: Jep, 9.36. Meillä siis nukkuvat tosi hyvin kasiin tai jopa 8.30 saakka normaalisti, mutta tänä aamuna kyllä nukuttiin pitkään. Olin ihan taju kankaalla, kun herättiin. Minä niin toivon, että meille ei tulisi tuota aamuvirkkuvaihetta. Ihan horror. Hei hieno tuo kello, pysyvätkö pojat sängyssä auringon kuvaan saakka?

Ja kyllä, sitä ihanuutta ne molemmat: Ystävät ja sushi. Nam. :)
tunnustusta pukkaa mun blogissa sulle.
Riikka sanoi…
Zirk: No kah! Kiitos! :)

Suositut tekstit