Huopikkaat, huopikkaat ja alevinkkaus


Tää on niin hieno. Olen kuunnellut monta kertaa. Kuinka moni kuulee tämän biisin ekaa kertaa? Muistan laulelleeni pienenä tyttönä yhdessä isosiskoni ja mummoni kanssa huopikkaat, huopikkaat, äiti koittaa piilottaa.. Voi huokaus, ihania, ihania muistoja!

Yksivuotiaan talvihaalari Molo Pyxis Rainbow, villapipo Phister & Philina (Ballot), huopikkaat Lahtiset

Hei - aina niin luotettavan säätiedotuksen mukaan kohta on hangissa pitelemistä, vaikka ei siltä ehkä saata just nyt näyttää, mutta kannattaa kuitenkin varautua. Niin, että onko teillä huopikkaita? Meillä on ja on ollut aina. Muistan ne kerrat, kun sai talvella laittaa huopikkaat jalkaan ja liukastella ulkona! Nythän Lahtisen huopikkaat eivät enää ole mitkään luistimet, kun nykyaikana pyritään välttämään niitä päänkolautuksia jäätikkoon. Onko tylsää? Äitien mielestä ei. Lapsilta ei kysytä. 

Huopikkaat vaan ovat kaikista lämpimimmät kengät mitä voi talvella olla. Ne ovat myös kevyet. Lisäksi Lahtiset ovat myös ihan mahtavan kestävät. Meidän yksivuotiaan tämän talven Lahtiset ovat kahdeksan (8) vuotta sitten hankitut. Ne ovat olleet ensin kahdella serkkutytsyllä, sitten neljävuotiaalla ja nyt yksivuotiaalla. Varsin ekologiset siis. Huopikkaiden lampaanvilla materiaalinakin peukuttaa luonnonläheisyyden puolesta.

Maininnan arvoista on se, että huopikkaat valmistuvat edelleen Lahtisten olohuoneessa (tai pajalla) vaihe vaiheelta käsityönä, sillä koneet eivät näin hienoja kulkimia pysty tekemään. Hah koneet! Mahtavuutta käsityöt!

Sitten se alevinkkaus: Ballotissa on nyt ke 7.11 - su 11.11.2012  Lahtisen huopikkaat  -15 %. Keskiviikkona eli tänään toimituskulut 0e. Alennuskoodi on LAH15. Huom! Alennuskoodin toimii kun on rekisteröitynyt Ballotin asiakkaaksi.  Koodia voi käyttää kaksi kertaa/asiakas, joten kantsii tilata kerralla koko suvun huopikkaat, vaikkapa Joulupukin konttiin.

P.S. Ballotissa on muuten harmaat ja mustat huopikkaat myös aikuisten koossa!  

Kommentit

Riikka sanoi…
Hei ihan huikea tuo videon voimistelijatyttö siinä pöydän päällä. :)
S sanoi…
Meillä oli viime vuonna molemmilla pikkuisilla huopikkaat ja hyvät oli pakkasilla. Ostin paukkupakkasilla, kun lunta oli jo pirukseen. Loskatalvessahan niillä ei tee sitten mitään. Saas nähdä mitä tänä vuonna on ohjelmassa säiden suhteen.

Hih, myin muuten just meidän uuden veroiset punaiset huopikkaat 34 eurolla, sis.postit. Hyvä kauppa ostajalle :)
Taina sanoi…
Mä juuri yksi päivä mietinkin huopikkaita, kun itsekkin lapsena käytin sellaisia. Nyt ne ois mukavat ja varmasti lämpöiset lapsen jalassa. :) Kiitti vinkistä :D
Riikka sanoi…
Jarna: Juuri niin, pitävät varmasti jalat lämpimänä pakkasilla. Loskarit sitten loskakeleille. Ihan takuulla pääsee huopikkaistaan myös eroon, kun pieneksi jäävät. Hyvät kaupat teki se onnekas, joka vei teidän huopikkaat uuteen kotiin. :D

Taina: Telepatiaako? Hih. Kyllä ovat hyvät jalassa. Meillä on myös neljävuotiaalla EMUt, mutta ne on ihan erimalliset, semmoiset lötsäkkeet verrattuna Lahtisiin.
Anonyymi sanoi…
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan... :)

Minkäs kokoiset huopikkaat 1-vuotiaalla on jalassaan? Mietin huopikkaiden hankkimista omalle pojalleni, mutta koko arvelluttaa.
Riikka sanoi…
Heissan! Kantsii mitata jalka, siinä saa olla se käynti- ja villasukkavara eli väh. 1,5 cm. Meillä on koko 22 eikä ole yhtään liian iso.

Suositut tekstit