Break Free

Eilen illalla mulle vaan riitti. Siihen jäivät astiat ja pyykit niille sijoilleen, kun tää mutsi nappasi takin ja kengät kainaloon ja hiippaili ulos. Sukat muuten unohtuivat, mutta eipä haitannut. Tekstari ystävälle: Hätä. Tuu ulos. meni perille ja pian rikostoveri istukin vieressä.

Kiitos rakas ystävä, elämä parantui. Paljon.

Note to self: Jos et ole juonut punkkua tai ylipäätään juuri mitään alkoholipitoisia juomia noin kahteen (make it: viiteen) vuoteen, niin ravintolan ihana, upottava sohva ja aika tarkalleen 64 cl punaviiniä sekä kotimatkan Baileys-yömyssy saattaa olla jonkun mielestä vähän ylimitoitettu alkoholiannos. Äh, moralisoi rauhassa, ei kiinnosta - minua naurattaa vieläkin. Thank you, come again. 

Kommentit

Carita sanoi…
hahaha..mulla sama fiilis nyt :( lopputili nimittäin tuli :( perkele! Tässä isänpäivää kerrakseen....arvaa onko muillakin tarvetta noin kuudelle sadalle centtilitralle punkkua ja kuormaautolliselle baileysia :D
Heidi sanoi…
<3 Voisin sanoa, että tuli tarpeeseen.
*Laura* sanoi…
Ooooo, kuulostaa hyvältä ja tarpeelliselta toimenpiteeltä itse kullekin! :)
Nannas sanoi…
Ooh, loistavaa.

nimin. entinen bilehile kohta kuusi vuotta lähes tipattomalla ja sen valitettavasti jo huomaa
Anonyymi sanoi…
Muista ennaltaehkäisy tästä lähin - säännöllisin väliajoin, väh. 1krt/kk -äläkä unohda sukkia seuraavan kerran lähtiesssäsi, siellä on kylmä.

OP
Riikka sanoi…
Mehtäemäntä: Eikä! Voiei. Sen suuremmin mutkia suoraksi oikomatta, asioilla on tapana järjestyä, ja toivotaan että uusi duuni löytyy mahdollisimman pian. Ymmärrän täysin punkku-baileys tarpeesi.

Heidi: Kiitos ymmärryksestä, voisi sanoa, että melkoiseen tarpeeseen tuli.

Laura: Onhan niitä fiksumpiakin ja huomattavasti parempia toimenpiteitä, mutta eilen illalla en oikein muuta keksinyt.

Nannas: Sama täällä ja kyllä sen huomaa. En varsinaisesti liputa minkään jokailtaisen tissuttelun puolesta, mutta ei varmaan olisi pahitteeksi ainakaan allekirjoittaneelle vähän löysätä nutturaa* aika ajoin. *)koodikieltä hihi.

OP: Kiitos, ehkä ei tarve ole edes kerran kuussa, mutta jos vaikka kerran puolessa vuodessakin! Ensi viikollahan mulla on ne pikkujoulut, että oli ihan hyvä vähän treenata etukäteen. Niin ja kuule, kylmä taisi olla viimekin yönä, jota en tosin rekisteröinyt mitenkään - mistä lie johtui?? Kihtshih.
Tiedätkö, punkku ja baileys on parhautta minustakin. -ja viski!
Ihanaa, että pakosi onnistui. Kerrassaan upeaa! Ehkä vähän olen kateellinen. Miehelläni on tänään firman pikkujoulut, mutta ehkä pikkurouvakin pääsee edustamaan sitten ensi vuonna. Huoh. Olen kyllä suunnitellut aika pitkän listan juttuja joita teen HETI imetyksen lopetettuani. T: viimeksi kännissä lähes kolme vuotta sitten
Katja sanoi…
Hyvä Ripu, välillä tarttee pieniä irtiottoja. Mua niiiiiiin harmittaa ne ens viikon pikkarit, joihin en piäse, byäääääh!!!! Halit!
Jennijee sanoi…
Go girl! Sullahan on oikein putki päällä, nähdään pian punkkulasin äärellä! ;)
Carita sanoi…
joo..arvaa onko meillä "tunnelma" katossa. harmittaa kovasti miehen puolesta, mutta toisaalta nautin siitäkin, että isi on nyt sitten meidän seurana kotona. Ei sitä tuon meidän isännän työmoraalilla kuitenkaan kauaa kestä :D ja kun yksi ovi sulkeutuu,toinen avautuu. Niin se vaan menee... eikä nykypäivänä kun uutisa kattelee niin ole mikään ihme, että myös täällä päin firmat laittavat porukkaa ulos. enää tasan viikko töitä ja sit piiiiiitkä loma ennen lopullista työttömyyttä :D
Riikka sanoi…
Zirk: Tajusin, että nyt on lähdettävä tai sitten ei tule lähdettyä. En ensisijaisesti lähtenyt mitään humiloita hakemaan, vaan ihan lasilliselle, kuten aina. Jotenkin se vähän lipsahti, mutta kyllä kannatti. :)

Lista on hyvä. Mitä muuta sulla on siinä, kun kännit? :D

Katja: Irtiottoja. Tarvii. Tarvii, tarvii! (Lainaus Elvi Räppääjältä, kun hän vastasi kysyttäessä eikö jalka nouse - Nousee. Nousee, nousee! :)

Mua harmittaa myös, ettet pääse Pikkareihin. Visualisoin tänään sun Uuno Epsanjassa tanssilattiamuuvsit ja hymyilytti kyllä.

Jennijee: Putkessa ollaan ja pian nähdään!

Mehtäemäntä: Positiivinen mieli päällä ja ihan kiva, että iskä saa olla hetken myös teidän kanssa. Ja niin totta, miten paljon noita ikäviä uutisia kuuleekin tänä päivänä. :(
Katja sanoi…
Mun pitää varmaan lähettää pikkaritervehdys tanssimuuvssien kera ;)

Suositut tekstit