Yksivuotiaan Molo Pyxis talvihaalaritestit ja tuplasti tupsuja

  
Kattokaa nyt tätä ihanaa väriläiskää! 
Kyllä löytyy nimittäin tuo tyttö hankien keskeltä!

Fredrikson/Tupsuliini, Molo Pyxis/Rainbow, Rukkaset P.OP, kengät Viking

Se, kun on aikaa pohtia näitä lasten vaatetusasioita, niin saa yhdestä talvihaalarin valinnasta tehtyä melkoisen projektin, tosin mukavan sellaisen. Haalaripohdinta tapahtui luonnollisesti öisin. Se kenties selittää sen, että voi täysin kääntää kelkkansa valitsemalla haalariin tätä raikasta, reipasta ja raidallista sen iänikuisen pinkin, vaaleenpunkun tai flamingon sijaan!
Nuo peruspinkit kansoittavat kotiamme neljävuotiaan toimesta, eikä minulla ole niitäkään vastaan mitään, mutta vielä kun äidillä on päätösvaltaa yksivuotiaan vaatetukseen, niin silloin on toimittava. Tämä vaan oli niin tarkoitettu.


Yksivuotiaan talvihaalari on koossa 86 cm ja ekaa kertaa meille valittiin Molo Kidsin haalari. Tämä ihanuus kolahti äitiin täällä. Tutkijaminäni odottaa mielenkiinnolla tulevaa talvea ja saapa nähdä jatkuuko suhteemme Molo Kidsin kanssa keväällä. 

Ensimmäiset pari käyttökertaa ovat vaikuttaneet jo erinomaisilta. Haalari sujahtaa päälle kuin sukka, ja Pyxiksen kaksi vetskaria jeesaa pukemista. Pakkasta on ollut vasta pari astetta kylmimmillään, ja haalarin alla on ollut vain body, sukkikset ja jotkut päivävaatteet, mutta ei tosiaankaan vielä mitään villaa. Hienosti on riittänyt, ei ole ollut kuuma tai kylmä. Me love. Tähtiheijastimet ovat isot ja näkyvät. Haalarin materiaali ei ole tönkkö, vaan enemmänkin notkea, mutta ei mitään lirua. Tämähän on kuin viinejä arvostelisi. Haalarin mukana tuli pätkä Rainbow paikkakangasta - varmuuden vuoksi. Ihan huippua, tosin toivotaan, ettei sitä tarvita.

Talvihaalari kotiutui meille tosiaan sieltä Ballotista ja neljävuotias kävi jo tekemässä verkkokaupassa esivalintaa - sen vielä puuttuvan toppatakkinsa suhteen. Oi että, äiti, tästä mä tykkäisin, ei tosta, kun se on poikaväri, vaan tästä. Ai miten se onkaan kaunis. Eli harmaa tai sininen, valitan - teillä ei ole asiaa meidän naulakkoon. Kelkankääntämisestä on tullutkin tälle äitille jo tuttua puuhaa. Käännettääs taas tää potkuri ja aloitetaanpa puuttuva toppatakki pohdinta. Yöllä.

Kommentit

*Laura* sanoi…
Mullakin on tapana miettiä näitä toppahommeleita öisin. Vähintäänkin outoa... :)

Tykkään tuosta rainbowsta. Lapsetkin varmaan vielä tykkäisi. Mutta mies sanoi että kamala! Toisaalta, kysytäänks siltä..?
Viona sanoi…
Meillä ois ylimääräisenä 98 cm uusi Cupcaken toppatakki, tällainen: http://www.miniq.fi/img/resized/cupcake-toppatakki-rasberry-480.jpg. On niin reilu, ettei ole tänä talvena meille sopiva. Siinä on kuitenkin sellainen vika, ettei huppu sovi niihin kauluksen neppareihin. Ja tietty se, että se on täällä Ruotsissa. :)
Riikka sanoi…
Laura: Kiva, että säkään et nuku. :D Toppahommelit on tärkeitä juttuja. Rainbow on tosi kiva, mä ihan yllätyin, miten paljon siitä tykkään. p.s. ei kysytä. :)

Zirk: Kiitos, upeahan se. Ja se Tupsuliini kanssa, on vaan yks ihkuliini. Kyllä nyt vaan passaa pyöriä loskassa, eikun lumessa. :)
Riikka sanoi…
Vadelmia: Kiitos, eihän siinä ollut kuin pari muttaa. :)
Miima sanoi…
No ihaaaana :)
Riikka sanoi…
Miima: No eikö vaan! Ja ajattele, että en meinannut tätä alkuun harkitakaan, kun sitä on tottunut näkemään vainpoikien päällä, vaan kissan viikset, voiko olla ihanampi tuolle tytölle? Ei voi.
Anonyymi sanoi…
Moi Ripu! Hassua, googletin Molon mitoitusta Artun talvivaatteet mielessä ja eksyin sinun sivulle. Molot on ihania. Aatilla on Rainbow ja Grasshopper-vihreä talvihaalarina. Artulle pitäisi ostaa uutta, mutta en ole vielä nähnyt noita uusia värejä luonnossa. Vihreä vaikuttaa kuvissa aika neolle...
Terv. Kuvansin Kuningatar ;)
Riikka sanoi…
Hei sinä ihana Kuvansin kuningatar! Liekö ollut telepatiaa, kun mietin sinua, etenkin eilen kovasti. Toki teidän perheen viimeaikaisilla tapahtumilla on siihen paljon syytä. <3 Palaan tähän pian.

Mahtavaa, että teilläkin on Molo-jengi. ;) Minusta pojille haalareista hienoin on se alppi-printti! Tykkäätkö?

Anonyymi sanoi…
Googletin tupsuliinin kokoa noin 1,5v ja päädyin blogiisi. Muistatko mitä kokoa tämä teidän pipo tällöin oli?
Riikka sanoi…
Moikka! Tuo Tupsuliini on 48. Just itse asiassa kokeilin, eikä kolmevuotiaan päähän enää mahdu tai mahtuu, mutta on kuitenkin nafti.

Suositut tekstit