Meidän ukki


Me saatiin ukki illalla viikonloppuvisiitille ja juhlimaan 1-vuotiasta!

Tytöt rakastavat ukkia yli kaiken. Yksivuotiaskin, joka siis vierastaa ihan kaikkia, hymyilee leveästi jo rautatieasemalla nähdessään ukin laiturilla ja villiintyy täysin, kun ukki kutittelee ja leikittää. Neljävuotias odottaa innolla, että ukki ottaa pippurit kainalosta ja se se kikatuttaa niin hirmuisesti. Ukki ei ikinä sano, että kohta. Ukki jaksaa puistossa antaa vauhtia keinussa ihan loputtomasti. Ukin kainaloon pääsee aina. Neljävuotias totesi juuri, että Ukki on enemmän rakas kuin mun pupu ja äiti. Se on kyllä silloin tosi rakas.  

Kommentit

Jennijee sanoi…
Ukit on parhaita! Oikein paljon terkkuja ja hauskaa viikonloppua!
Maagi sanoi…
Niinpä! Meidän ukki. Meidän pappa. Kun vaan olisi kauan kauan. Pikkutytöt aikuisiksi saakka, sovitaako näin. Ja vielä kauemmin.
Ukit, vaarit ja papat <3 niin tärkeitä, niin rakkaita!
*Laura* sanoi…
Siis onko tuo kuvassa oleva herrahenkilö teidän lasten ukki? Minä veikkaisin kuvan perusteella iäksi ehkä 40? Nuorekas ukki! :)

Meidänkin lasten mielestä pappa on ihan PARAS.
Riikka sanoi…
Mehtäemäntä: <3

Jennijee: Kiitos, kerrottiin. Ja toivottavasti oli hauska viikonloppu myös teillä!

Maagi: Tätä me toivotaan. <3

Zirk: Juuri näin. Ovat niin korvaamattomia.

Laura: Kuule, nyt oli Ukki mielissään, kun kerroin mitä olit kommentoinut. Hymy oli korvissa koko viikonlopun. Ukkihan toisaalta on vaan himpun yli 40. Hihhi.

Niin ja aivan ihanaa, että on näitä pappoja, ukkeja ja vaareja, jotka ovat lapsillemme ja tietysti meille äiteille niin rakkaita. Bless Ukit!

Suositut tekstit