Syksysunnuntai à la äiti


Tänään saimme nauttia mahtavasta syyssäästä, jota vietimmekin ulkoillen ja leipoen yksivuotiaan synttärikakku nro2:sta Ukin vierailun kunniaksi. Tällä kertaa kakuksi valikoitui bravuurini porkkanakakku, joka on Miehen mukaan niin hyvää, ettei minun kannattaisi muita kakkuja edes yrittääkään. En ole varma piileekö tuossa joku mesitsi, joka minun kannattaisi ottaa onkeeni. Tai siis olen varma, että siinä on mesitsi, joka ei ole edes mitenkään piilossa. 

Äiti ei jaksanut ulkoilun päätteeksi alkaa vääntämään mitään lihapullia, vaan päätti kaivaa upeimmat syyssaapikkaansa kaapin perukoilta ja vetäisi ne jalkaansa ruoan hakureissulle.


Lempparisaappaani - Vagabond, ostettu K-Kengästä Joensuusta vuonna hmmm.. ehkä noin kymmenen vuotta sitten. Härregyd. Näillä ihanuuksilla pystyy just ja just koikkelehtimaan alakerran pitseriaan ja sitten ne voikin taas riisua. Vaan ovathan ne aivan upeat.


Äiti kokkasi tänään siis pitsaa koko porukalle. Lompakko on rekvisiittana. Se on Kiplingin ja Ukki aina vitsailee, että se houkuttelee varkaita, kun on noin paksu, vaikka ei ole mitään arvokasta sisällä. Ai-miten-niin-ei-mitään-arvokasta.. On kirjastokortti, Stockan kortti (luottokortti), Robertsin leimakortti ja kamalasti muita jäsenkortteja, kuten kuntosalille. Hahhah. Seteliosio on poikkeuksetta aina tyhjä.
Lisäksi kannoin ylpeänä siskon pari vuotta sitten neulomaa pontsoa ylläni. Se on niin ihku. Kiitos Maagi! Me luv it. 

P.S. Maagi-siskoa on muuten kiittäminen siitä, että meidän perhe pysyy talvisin lämpimänä. Hänen käsialaansa on meidän perheen villasukat ja lukuisat huivit, lapaset ja lasten villatakit ja muut. Hän toivoi itse villasukkia synttärilahjaksi, ja kilkattiko täällä puikot? No mitäpä luulette, mutta täälläpä kilkatti, ja saimme kuin saimmekin annettua hänelle lahjaksi toivomansa ihkaoikeat, ihanat villasukat. Kiitokset Heidille pelastuksesta!


Suosikit