Mini Rodinin talvihaalari koeajolla

Talvihaalari Mini Rodini, hattu Barbi/Fredrikson

- Hei ihanaa lunta, mennään tekemään lumienkeleitä! 
- Hei voidaanko mennä Koffariin laskemaan pulkkamäkeä?
- Hei miten voi olla talvi, kun ei ole ollut vielä joulu?

- Mä rakastan talvea!

Voi että tuo ensilumi teki neljävuotiaan niin onnelliseksi! Aamulla mittari oli pakkasen puolella ja oli aika testata talvihaalaria, sillä talvi yllätti meidät(kin) ja äiti sai tajuta, että meidän talvikamppeethan ovat vielä täysin vaiheessa, koska mikään viimevuotinen ei mahtunut enää päälle. Toppatakki ja housut saavat vielä kodin meiltä.   

Mini Rodinin haalari on to-del-la muhkea ja vaikuttaa olevan to-del-la lämmin. Ne puuttuvat toppikset sopivat ehkä vielä paremmin näille lähellä nollaa keleille. Tosin sopi se tämä ihanuuskin ihan hyvin nyt, sillä meidän kulmilla tuuli todella kylmästi, vaan ei palellut, totesi haalarin koeajaja. Turkisreunainen huppu sai kuitenkin jäädä vielä odottamaan kunnon pakkasia ja tuiskuja. 

Meidän talvihaalari ostettiin odottamaan talvea jo syksyllä Lastenpuoti Kuplasta. Fredriksonin villapipot tupsuineen ovat vieneet meidän sydämet, ja olen niiiin onnellinen, että neljävuotiaan päässä on kerrankin hattu, joka ei ole pinkki tai vaaleenpunkku. Siinä on tosin lemppareita - liilaa ja pinkkiäkin, mutta että ihan kaikki ei ole pinkkiä. Tänään tosin ostettiin haalariin rukkaset. Pinkit.

Suosikit