1-v synttärispecial: Muotokielen ystiskamppis, pikkujoulupaljastus ja arvonta

Hei, kestättekö enää, kun tää mun blogi on vaan yhtä juhlaa nykyään? Äitikään ei valita niin kamalasti, kun on juhlatunnelmissa ihan jatkuvasti! Oh well, voisiko meidän yksivuotiasta jotenkin toisaalta juhlistaa yhtään vähempää? En viitti kuulkaa edes vastata. Sitä valitusta on kyllä tiedossa takuuvarmasti, joten nautitaan näistä hulinoista niin kauan kuin nämä kestää. 

kuvat: muotokieli.fi

Kukkuu? Kukkuu itelles! Tuo yks huutelee jo tuolta piilosta, että voisitko kertoa mistä on kyse, niin ei tarvitsisi vaan kurkistella täältä.

Olen saanut tänne blogiin suuren kunnian töräyttää Muotokielen ystäväkamppiksen käyntiin. Ne muut, jotka eivät näihin seuroihin ole löytäneet, pääsevät osaksi näistä kemuista vasta myöhemmin. Paljon myöhemmin. Me ollaan siis todellisia VIP-henkilöitä. Kippis meille!No nyt Sinä siis pääset etunenässä ottamaan varaslähdön ja tilaamaan tuon ihkun Kettukyltin, johon muuten tulee lazerilla kaiverrettuna omat tietosi! Sitä puhelinnumeroa ei kannata enää sen jälkeen vaihtaa. Tsihi! Nyt sitten tulisi kaupan päälle (!) toinen kyltti toiselle lapselle tai voit antaa sen lahjaksi tai ostaa kimpassa kaverin kanssa. Onhan näitä vaihtoehtoja. Kettukyltti on jokatapauksessa tämän syksyn must-have. 

Seurakuntalaiseni ovat tulleet jo Taaperokylttien kanssa tutuiksi, koska meillä niitä roikkuu lasten lisäksi myös neljävuotiaan rakkaimman Pupun kaulassa, yksivuotiaan valjasrepussa, ja ihan hys-hys-inside-tietona: äiti aikoo kiinnittää yhden killumaan leninkinsä vyölenkkiin tulevia pikkujouluja silmällä pitäen. O-ou! 

Niin ja hei muuten, aika mahtavaa... Ihana Kati Muotokielestä on luvannut yhden kettukyltin arvottavaksi seurakuntalaisten kesken! Muistathan laittaa kuinka monella arvalla osallistut! Onnea arvontaan!


 

Suosikit