Cherish always


Meille muutti tänään Therese Sennerholt. Ihan sattumalta kävelin tuon eteen. Se ei suinkaan ole se printti, jota kauan olin miettinyt ja pohtinut, eikä mikään niistä Tukholman huokailuista, vaan tämä. Ihan täydellinenVoisiko sitä paremmin sanoakaan?


Gladiolus (piti googlettaa, tietysti)
 
Familytarra löysi paikkansa seinältä joskus viime keväänä, kun äitillä oli vähän univelkaa eikä äiti puhunut aina kauniisti perheensä uniikeille ihanuuksille. Äiti kyllä yrittää


 Iso Sydän Ihanille!

Kommentit

Pepi sanoi…
mulla oma "huoneentaulu" edelleen ns. vaiheessa...teksti olis, mutta on kokonaisuus ajan puutteen tai silkan saamattomuuden takia toteuttamatta...

*kyllä herra hulluistaan huolen pitää* -sama kuin bannerissakin :)
Viona sanoi…
Jotenkin luin ensin, että "you're the butter on my head". Herätti ajatuksia kyllä.
Jennijee sanoi…
Hyvin sanottu!

Käypäs kurkkaamassa blogin seinälle koristusta http://tuumat.blogspot.fi/2012/10/luottokamat.html
Riikka sanoi…
Vadelmia: Hahha, sitäkin. :)

Jennijee: Kiitokset haasteesta! Aletaanpa pohtimaan. :)
Anonyymi sanoi…
Hei!Oletkohan huomannut että tuon läpinäkyvän muovin saisi pois tuon seinätarran päältä :) itse ostin samanlaisen jokin aika sitten.Irroitat vaan varovasti painamalla tarra kohtaa samaanaikaan.

T.Tanja-maria
Riikka sanoi…
Tanja-maria: Ai että, kuuluuko hekotus sinne? Piti jättää ihan Dallasit kesken ja lähteä katsomaan, että WTF? Ja KIITOS, tässä on yksi erinomainen syy, miksi tykkään tästä blogimaailmasta, kun ihmiset osaa vinkata, että urpo, sulla on tuo muovi tuossa eessä. Mulla on ollut tapana pitää myös aina uuden kännykän näytöllä sitä suojatarraa niin kauan kunnes se putoaa siitä itsestään. Hahha. Siis se muovihan lähti siitä seinästä irti, perskules! Tosin piti raaputella melkoinen tovi, koska muuten olisi kirjaimetkin lähteneet. Se oli siis kirjaimellisesti siirtotarra. Kiitos tuhannesti vinkistä!

Suositut tekstit