yeah on the catwalk - RAWR Fashion Show Design Forum

Getting ready

Ei ehkä ihan meidän tyypillisin lauantai, mutta tänään menimme tyttöporukalla RAWR-magazinen kutsumana Design Forumiin muotinäytökseen. Sinne catwalkille. Me. Minä ja tytöt. Onneksi minulla on niin paljon univelkaa, että olen ihan sekaisin noin niinkuin yleensäkin enkä ymmärtänyt kieltäytyä. Oh well.. Oli kuitenkin tosi hauskaa tampata catwalkia ja hyräillä yeah on the catwalk on the catwalk yeah. Todellisuudessa en muista mitään ko. tapahtumasta. Onneksi on nää kuvat. No ei oikeasti. Meillä oli kivaa!

Ivana Helsinki's Rawr edition

Meillä tytöillä oli Ivana Helsinki's Rawr editionin mekot. Aika samiksia oltiin. Niin ja cooleja. Tosi cooleja.


Toisessa kävelyssä neljävuotiaalla oli keppihevosen kanssa Höö:n raitamekko, yksivuotiaalla BANG BANG Copenhagen ja äidillä Katri Niskanen. Huokailujen huokailut! Kävi mielessä josko tuosta ovesta olisi vaan ihan huomaamatta kävelyn päätteeksi livahtanut ulos. Ei sit viititty. Olikohan ajatukseni arvattu, sillä meidän mekoissa oli hälyt kiinni koko ajan? Tsihi.

Karkkeja, keksejä, karkkeja.. Ihanat KuiDesignitkin esillä!

Lastentapahtumassa oli taikureita ja Karkkitehtuurityöpajassa hurjasti lakuja, keksejä ja karkkeja (ihan parasta, jos neljävuotiaalta kysytään!), ihanaa disainia ja mahtava fiilis. Neljävuotias nautti kävelystä valtavasti ja totesi tulevansa ensi viikolla uudelleen. Meitä voi siis alkaa buukata välittömästi. Headhunterit olkaapa kuulolla. Kihkih! Äitiä jännitti niin paljon koko viikon, että äiti aikoo kaatua sänkyyn. Nyt. Oh, what a day!


kuva: rawr.fi

Suosikit