Sommartider hej, hej!


kuva: täältä

Ajatella! Meidän perhe on ihan kohta kesälomamatkalla! Miten kesäkuu on jo tässä? Hip hip! Onko muita lähdössä reissuun jo heti kesän alussa? Sähköpostiin tuli muistutus Scandicin -40% hotelliedusta, joka on voimassa vielä ensi viikon (Ruotsiin -30% alennus voimassa vielä tänään!).

Viime vuonna seikkailimme kotimaassa heti kesäkuun alussa, ja yövyimme Tampereen keskustassa juuri avatussa Scandicissa. Kävimme tsekkaamassa Angry Birdsit Särkänniemessä. Tänä vuonna seilaamme naapurimaahan, jossa kaikki on niin hemskt kiva, että ihan jo hampaita naurattaa etukäteen. Tämä oikeasti siis jättekiva asia. Pidän Tukholmasta ihan jo siitä syystä, että ruotsalaiset ovat alltid niin hyväntuulisia ja ihan älyttömän hyvännäköisiä - självklart. Me melkein osutaan sinne Madden häihin, mutta onneksi ei ihan, sillä en olisi kestänyt mitään erityisjärjestelyjä, kuten NK suljettu johtuen häistä. Det är inte klokt.

Matkalle lähtö on jännää siksi, että yövymme Tukholmassa pari yötä (jeiiiiii!!!) ja ehdimme oikeasti vaikuttamaan kunnon turisteilta. Vad menar det - jää nähtäväksi. Hih. Viking Linen terminaali on kävelymatkan päässä keskustasta ja taskussa on Tukholma-kortit, joilla saa matkustaa julkisilla sekä tsekata kaikki must-nähtävyydet, kuten parit museot ja huvipuistot. Skansen ja Gröna Lund ovatkin ihan hotellin ovella, joten här kommer jag, Mamma från Finland. Niin ja lähteehän ne lapsetkin ja Mies.

kuva: täältä

Mies on sitä mieltä, että varaamme buffet-ruokailun från och till - mennen tullen-  jo etukäteen Viikkarilta. Siinä kun säästäisikin muutaman euron ja alle kuusveet ruokailevat ilmaiseksi. Äitikin nyökkäilee, mutta vielä pohtii ravintolakorttia viime vuoden buffet-adventure melkein tuoreessa muistissa. Buffet or not to buffet? 


OBS! Äitiltä uupuu vielä matkamekko (joku sellainen josta voi vain pyyhkäistä jäätelöt pois. Mielellään jotain mukavampaa materiaalia kuin vahakangas).

Suosikit