Kesän eka biitsireissu


Viisivuotias fiilisteli olkkarin lattialle asettelemallaan biitsillä. Välillä hän livahti keittiöön ja huuteli minulle, että äiti oletko jo asettautunut rantapyyhkeille, täältä tulee vähän eväitä. Pian saimmekin nauttia viinirypäleistä. Neiti levitteli itseensä (ja isäänsä) aurinkovoidetta. Eihän se sovi, että minä palaisin. Eihän se sopisi tosiaankaan. Yves Rocherin Hamamelis tuoksuu viisivuotiaan mielestä ihan hänen tädiltään. Tuoksu onkin siinä ihana, ihan siis varmuudeksi tuo selvennys. Hihhi. Voide on kosteusvoidetta (parabeenitonta, luonnollisesti - hih!) ja siinä on karitevoin lisäksi taikapähkinäuutetta (whaaat? Eikun ihan oikeasti). Pikkusiskolle hän oli varannut Mádaran EcoBaby öljyn, joka on helppo levittää, koska se on voidemaista. Molemmille omat putelit. Tottakai. Kellukkeet pyyhkeen viereen, olkkarin kattolamppu palamaan ja voilà - ihanasti aurinko porottaa.

Siis ihana olla täällä rannalla!

Mukeista juotiin muutiita eli smoothieta puolitoistavuotiaan murteella, ja iskäkin sai sohvalla pötkötellessään myös osansa, kun puolitoistavuotias kippasi omastaan iskällekin. Ei ihan osunut suuhun, mutta ajatushan se on tärkein. Ai että, niin ihania ovat nämä pikkubiitsiläiset!

*) Sis. mainoslinkkejä

Kommentit

Maria sanoi…
Hei huippuretki! Meillä käydään eväsretkellä, eli syödään silloin tällöin iltapala piknik-tyyliin lattialla viltin päällä istuen. Lapset tykkää aivan hurjasti!
Riikka sanoi…
Maria: Kiitos. Iltapalapiknik täytyy ottaa meilläkin ohjelmaan, vaikka kuinka olen yrittänyt, ettei sitä ruokaa kuljetella keittiöstä.

Tuo viisivuotias on niin ihanan kekseliäs ja jutut ovat aivan mahtavat. Äiti ei ole jaksanut viime päivinä kamalasti touhuilla mitään, niin onneksi lapsella itsellään välähtää. Ei olisi ihan heti tullut ehdotettua olkkarin biitsiretkeä itse. :)
Anonyymi sanoi…
Ihana neiti 5 v. piitsillä. Voi että, olikohan sitä itse tuommoinen pienenä?
Anonyymi sanoi…
Toi ylempi kommentti on minun, unohdin vielä sanoa, että tsemppiä äitienpäivään - ensimmäinen on pahin.

OP

Suositut tekstit