Babyshopista -25% - mites ne aurinkolasiasiat?

kuva: täältä

kuva: täältä

kuva: täältä

Nämä aurinkolasit - Geggamoja, Mini Rodini, Nova Star - löytyvät täältä.*) Meillä on arska-asiat vähän vaiheessa. Kesän olevinaan cooleimmat Babiatorsit eivät varsinaisesti aiheuttaneet onnentunteita, kun Stockalla niitä katselimme.

Babyshopisssa on koodilla VIP25 - 25% ale. Tarjous on voimassa 31.5 saakka. Ei koske Bugaboo, Nova Star, BeSafe, Babyzen, BRIO, Ergobaby tai meidän Outlet-tuotteita. Ei voida yhdistää toisiin tarjouksiin. 

Tiesittekö muuten, että eräs nimettönä pysyttelevä optikko on todennut, että useimmissa ns. edullisissa aurinkolaseissa on ihan yhtä tehokkaat UV-suojaukset kuin optikkoliikkeiden malleissa. Optikkoliikkeiden pokat ovat ainoastaan vähän kestävämpiä. Meillä pitäisi olla aurinkolasit vähintäänkin betonista, joten ihan ilomielin ostamme edullisempia arskoja. 

Mistä sinä ostit teidän aurinkosuojalasit, oliko muita värejä?

*) Sis. mainoslinkkejä

Kommentit

Sanna/Kotisaari sanoi…
Hyvä kun muistutit, meillä vanhempi tarttis uudet. Nuoremmalle ostin ne sellaiset uudet kierrätetystä materiaalista valmistetut KiETLA-merkkiset. Jopa lapsi itse tykkää!
Niiden koot harmi vain loppuu 4-vuotiaaseen...
Riikka sanoi…
Sanna: Oli googlattava ne Kietlat. Hyvä systeemi ja mahtava juttu tuo kierrätys! Isommille tosiaan keksittävä muuta. Very French Gangsters on vienyt sydämeni silmälasien ja myös aurinkolasienkin suhteen, mutta ei veny kukkaro niin paljon, ettö tuolta brändiltä ostaisi (yhdeksi) kesäksi linssit.

Suositut tekstit