Sekoseko ja Stockan äitienpäivän naisten ale

Päätin vihdoin vääntäytyä ihmisten ilmoille. Olin omasta mielestäni ostanut meille vappuaattona leffaliput Ellaan & kavereihin, mutta kun asiaa aamulla tarkastelin, liput olivat olleet torstaille. Just. Anopilla on huomenna itse sen pääjuhlan lisäksi syntymäpäivä. Torstaina pohdin, että ehtiihän sitä vielä pari päivää suunnitella lahjaa, ja lähettääkin postissa. No en ihan ollut tässä almanakassa. Ekaa kertaa ikinä anopille ei ole minkäänlaista lahjaa äitienpäivänä  ja/tai syntymäpäivänä. Iso o-Ou. Perjantaina sentään olin postissa ajoissa (klo 16.58) ja jotain lahjaa sinne on nyt menossa, mutta eipä se paljon maanantaina lämmitä. Siis juuri tällaista sekomeinikiä täällä on viime päivinä ollut.

Kaapeistamme puuttuu valmiit vaatteet ensi viikonlopulle, jolloin saattelemme äitimme viimeiselle matkalleen, joten tätä projektia lähdin hoitamaan leffan jälkeen tänään. Itselleni oli haussa mekko, saa olla vähän tyylikäskin. Mitään rimpsuja tai kimalluksia ei saa olla. Lapsillekin tarvittiin päästä varpaisiin mekkoa, takkia ja kenkää. Lasten hautajaisvaatetusvalikoima on -etenkin näin keväällä- sanalla sanoen surkeaa. On kukkaa ja pastellia rekit väärällään. Mitään räikeää ei saa olla, ja niitähän on kaupat pullollaan. 

Haahuilin kaupungilla aivan liian kauan, mutta onneksi huomenna sunnuntaina on muuten Stockan verkkokaupasta -20% naisten muodista. Shoppailemaan joutuu lähtemään tästä.

Nauttikaahan ihanasta päivästä huomenna äidit, meillä tätä päivää värittää myös surunsävyt, mutta sipinästä ja supinasta päätellen jotain ylläreitäkin on luvassa.

*) sis. mainoslinkki

Suosikit