Mini Rodini Sneak Peek AW13


kuva: täältä

kuva: täältä

kuva: täältä

kuva: täältä


kuva: täältä
kuva: täältä

Hei pikakurkkaukset syksyn Mini Rodiniin, joka kantaa nimeä Aspen Chamonix C’mon let’s go ski! Joko nämä sai aikaan tykytyksiä? Saapa nähdä hullaantuuko meidän heppahullu tuohon alimmaisen kuvan printtiin?

EDIT: Lisäilin muutamia kuvia. Täällä ei tykytä tuolle armyprintille. Yhtään. Ei pandatakkikaan sytytä. Annetaanpa näille siis aikaa. Hih!

Kommentit

Oi, ihana toppahaalari! Hankin sen kuopukselle jos tarve ilmenee. Ehkä.
Mutta valkopohjaiset kurikset?! Nöy tänks.
*Laura* sanoi…
Meinasin tulla kommentoimaan, mutta Zirk olikin vienyt sanat suustani. :)
Riikka sanoi…
Zirk: Hei katos, mä ihan ajattelin, että onpa hauskat kurikset! Lähteehän se kura kato suihkuttamalla pois. Eikö sittenkään? ;)

Meillä jäi toppahaalari kyllä ihan pitämättä. Saapa nähdä vieläkö sitä ensi talvena voisi tarjotella pidettäväksi. Ei varmaan, kun se on haalari.

Laura: Etkö sinäkään noista kuriksista innostunut? Mustaa Picoa näyttäisi olevan tulossa. Ei kuitenkaan meille. :)

Toivottavasti heijastinnauhoihin saavat tiukemmat kiinnitykset Rodinin tehtailla. Olen pariin kertaan niitä yrittänyt ommella kiinni. Miten lie vedenkestävyys näissä askareissa kärsinyt.
*Laura* sanoi…
Kurikset on kyllä ihan mielettömän söpöt, mutta on ne vaan aika arat väriltään... Eikä me sitä paitsi tarvita, kun meillä on ne Molon keltaiset kurikset. Ja NEHÄN ei ole arat väriltään, hehheh...;)

Mustia picoja ei tule meillekään, kun keltaiset menee vielä varmaan ensi vuonnakin. :) Onko teillä ollut paljon käyttöä sille jaguarille? Meillä on ollut ehkä vähän liian vähän käyttöä tuollaiselle siistimmälle takille tässä pk-arjessa... Mutta melkein aina kun niitä käytetään tulee kehuja takeista tutuilta ja tuntemattomilta. ;)
Riikka sanoi…
Laura: Apua, en ole huomannut tätä kommenttia laisinkaan.

Olen huomannut, että se on ihan sama, mikä kuristen väri on, niin kura näkyy niissä yhtä hyvin. Luulin, että mustat olisivat olleet jotenkin tosi hyvät, niin ne varmaan oli kaikista pahimmat. :)

Ne keltaiset Picot ovat kyllä niin iloisen värisiä. Me on saatu myös kehuja, ja jo ostotarjouskin kadulla! Jagulaaritakki on meillä paljon käytössä. Oikeastaan päivittäin, ja ihan puistossakin könytessä. Meillä on nyt takkeja hurjasti, kun äidin hautajaisiinkin ostimme tytöille Mayoralin tosi kauniit trenssit. Eli siitä tuli meille se hienostelutakki.

Suositut tekstit