Kasvot puhtaiksi Tohmajärven koivulla

Mádaran kasvosaippua koivu & merilevä

Kesän tullen ihoni ei kaipaa ihan yhtä paljon kosteutusta kuin talven hyytävissä olosuhteissa. Sama pätee puhdistukseen. Talvella puhdistin kasvot öljypohjaisella putsarilla ja se loppuikin ihan sopivaan aikaan, kun sain tämän Mádaran kasvosaippuan. Aluksi ajattelin, että eih, saippuahan kuivattaa! Vaan kuulkaa tätä. Öljyähän sitä on tässäkin palassa, ja paljon muuta. Tohmajärven humisevat koivut ovat antaneet eliksiirinsä tähänkin tuotteeseen. I ♥ koivu! 

Mádaran uudet ravitsevat kasvosaippuat on valmistettu luomusertifioiduista öljyistä, kosteuttavasta sokeribetaiinista, vehnänalkioöljystä ja muista pohjoisista kasviuutteista, jotka puhdistavat hellävaraisesti ja huolehtivat ihostasi.

Pohjoisen koivun ja merilevän vitamiinit ja mineraalit tasapainottavat ihoa samalla kun kasvipohjainen saippua puhdistaa ihon hellävaraisesti pesten pois kaikki epäpuhtaudet. Kosteuttava vehnänalkioöljy ja kasvisokerit auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa.

Vesikasvi merilevä paljastaa voimansa kosketuksissa veden kanssa. Merilevä sisältää arvokkaita mikro- ja makroelementtejä, jotka tasoittavat ja stimuloivat ihoa samalla kun runsaasti C-vitamiinia sisältävä koivu-uute ravitsee ihoa.

Tällä saippualla saa todellakin pestä kasvonsa. Ne vaan tykkää siitä, eikä todellakaan kuivata. Mistä minä erityisesti tykkään myös, on pakkausmateriaali - ei turhia muoveja. Niin ja mistä vielä. Riittoisuus. Saippuasta riittää varmasti vähintäänkin vuodeksi, jos ei kahdeksi. Niin ja yks juttu vielä. Hinta. Tsekkaa täältä.*)

*) Sis. mainoslinkki

Suosikit