Ohuet sukkahousut ja aleprosentteja

Haloo Helsinki - oikeesti! Ei se ihana bändi, vaan miten voi olla, ettei keskustan isommista tavarataloista löydy ohkaisia sukkahousuja koossa 86 cm tai edes lähikokoja! Tsot, tsot Sokkari ja Stocka! Voin kertoa, että KappAhlilta löytyy. Sieltä löytyy muuten myös rintsikat nyt -25% alessa, ihan itselleni tässä vinkkailen, jos puuterinsävyisille hankkisi kaveriksi jotain muutakin sävyä, kuten vaikka trendikästä nudea. Hihhi.

Joka tapauksessa siellä Sokkarilla on nyt -15%, joten mikäli jotain muuta kun pienten lasten ohuita sukkahousuja olette vailla, niin vinkiksi vain.




Lisäksi Stocka mainostaa myös sunnuntaihin saakka naisille ja miehille juhlahepeneitä -20% alella. Ostoksille pääset kuvista klikkaamalla. Kliketiklik! 


*) Sis. mainoslinkkejä  

Kommentit

Maria sanoi…
Sama metsästys oli minulla viime viikolla kun etsin omalle tyttärelleni juhlasukkiksia koossa 110/116 ja kaverin tyttärelle koossa 86/92. KappAhl pelasti. En olisi uskonut, että ovat niin kiven alla!
Riikka sanoi…
Maria: Ihan käsittämätöntä. Kaikki kiersin Henkatmaukat, Lindexit ja nämä isot. Eijooo! Kappis oli viimeinen toivo. Isommalle sain HM:ltä tuplapakkauksessa sukkikset. Veikkaan, että tuplat on hyvä. Mummon muistotilaisuuden pitopaikassa on pihalla leikkipaikka. OMG.

Suositut tekstit