Mites ne UV-asiat?


Olin tänään puistossa ihan hönttinä mustissa housuissani. Aurinko paistaa porotti, kuin kuumimpana kesäpäivänä konsanaan. Milloin se Kesä oikein tänne pölähti? En ehtinyt edes kunnolla ottaa kipinöitä puolitoistavuotiaan puuttuvasta vk-haalarista, saati kumppareista, kunnes oltiin jo kuivassa kesäkelissä. Hupsistakeijaa! Reiman välikausirukkasiakin ehdittiin vain pari kertaa uittaa kuraisissa lätäköissä, joista kädet muuten selvisivät ihan kuivina. Tehdään kuitenkin lisää empiiristä tutkimustyötä ennen kuin annetaan niille lopullinen arvosana.

Reilut pari viikkoa olen elänyt kuin sumussa, enkä oikein vieläkään ymmärrä tapahtunutta. En pysy perässä vuodenaikojen vaihtelussakaan. Tänään puistossa hikoillessani kävi mielessä, että pitäisiköhän meidän perheessä miettiä niitä UV-asioita, kun tuo aurinko ilmeisesti nyt porottaa ihan oikeasti? Meillä ei ole ollut mitään UV-vaatteita ennen, koska mielestäni nämä eivät varsinaisesti täytä sen iihhanan uikkarin kriteerejä, mutta nyt onkin kysymys ehkä tärkeämmästä asiasta kuin pelkästä tailista - puolitoistavuotiasta lainatakseni. Onhan nämäkin ihan staileja, vai kuinka? NOT! Keräsin tähän alle muutamia UV-asuja. Onko näistä kokemusta kenelläkään?


kuva: täältäkuva: täältäkuva: täältä


  

kuva: täältä

kuva: täältä
 


kuva: täältä
kuva: täältäkuva: täältä

Reimalla näyttää olevan suuri valikoima aurinkosuojavaatteita täällä. Aurinkovoiteeksi tai helpompikäyttöiseksi (niinhän mä kuvittelen) stickiksi olen kaavaillut mahdollisesti PlanetKidin voidetta. Kuuluu luonnonkosmetiikkaperheeseen. No tietysti. Tehoja on SK30. Näitä saa ainakin Stockalta. Toisena vaihtoehtona on Lovea Bion aurinkorasva suihkepullossa SK50. Tämä olisi ehkä kätsympi, kun ei tuolla stickillä ehkä viitsi valella koko lapsen kiemurtelevaa kehoa. Suihketta voi ruiskia karkailevaan lapseen sinne tänne, ja toivoa, että suojaa tarpeeksi hyvin. Kenties tänä kesänä aurinkovoiteiden laitto onkin ihan mieluinen juttu, etenkin jos meille tulee juurikin tuo alla näkyvä Mikki Hiiri -voide.


kuva: täältä


Miten teillä suojataan lapsia? Löytyykö UV-vaatetusta ja hölvätäänkö aurinkovoiteita?


Sis. mainoslinkkejä

Suosikit