Operaatio Kohennus feat. Korres

Viehkeää iltaa!

Täällä on nimittäin puunattu äidin kasvot kirkkaiksi ja raikkaiksi. Ei millään juuresharjalla, vaan NAAMION avulla. Oikeasti! Eikä millään kaurapuuronaamiolla, jota kieltämättä löytyy naamastani joka aamu ja ilta käydessäni kädenvääntöä kymppikuisen kanssa, kuka on puurokupin valtiatar. Tällä kertaa kasvojani kohensi ihkaoikea naamio. 


Kysy itseltäsi seuraavaa: milloin viimeksi olet laittanut naamion? Aijaa, ai viime viikolla, no kivat sulle sitten. Kun kysyin tätä itseltäni, en osannut vastata. Varmaan jotain vuonna miekka ja kypärä. Vaikka muuten olenkin suht väsynyt hahmo, niin innostun aina uusista jutuista. Aerobick-vuosina (edelleen vuodet miekka ja kypärä) innostuin jumpista aina, kun olin hankkinut uudet jumppatrikoot tai tossut. Sitten veivattiin grape-vinea kiiltävissä pyöräilyhousuissa lähes taju kankaalla.

En ole erityisen brändiuskollinen, jos kurkistaa meikkipussiini. Sieltä löytyy Pysäytä vanhuus -seerumista kaikenlaisiin hiekkapapereihin ja muihin kuorintaratkaisuihin. Minä uskon ehdottomasti kosmetiikkateollisuuteen. Korostan ehdottomasti. Jos en uskoisi, niin mitä tästä rimpuilusta tulisi? Ei mitään. Jos putelin kyljessä lukee liftaava, niin näinhän sen on oltava. Rasvat auttavat oikeasti, jos niitä käyttää. Minäkin olen läiskinyt jotain Aqualan Duo -perusvoidetta naamaani, niin eihän se nyt varsinaisesti yllätä, että suurempaa liftausta ei ole ilmennyt. Tosin ei se salva semmoisia lupaakaan. Nykyään ilahdun, jos käyttämäni apuväline on jollain tapaa jotain Save the Planet -sarjaa, toisin sanoen se ei sisällä mitään propyleeniglukolia, etanomiamiineja, silikonia tai parabeeneja. Sattumoisin seuraavaksi esittelemäni tuote on just semmoinen.

Minulla on koeajossa minulle ihan uusi merkki nimeltään KORRES. Kyseessä on kreikkalainen tuotemerkki, joka hyödyntää orgaanisia uutteita ja luonnollisia raaka-aineita. Tämä siis ehdottomasti plussaa, KORRES nimittäin käyttää tuotteissaan vain hienoimpia aktiivisia raaka-aineita – vesikrassista villiruusuun, granaattiomenasta kärsimyskukkaan, saksanpähkinästä mangoon. Kuulostaa lupaavalta, nyt tarvitaan nimenomaan aktiivisia ainesosia.


Haikailen selvästikin jonnekin maailmalle, koska juon Mundo-kahvia ja haalin Välimeren kosmetiikkaa tekemään ihmeitä äitiyden parkkiinnuttamiin kasvoihini. Lähtökohtaisestihan kasvoissanihan ei ole varsinaisesti mitään vikaa, koska en ole ehtinyt niitä tuijotella peilistä. Tämä on se grande virhe, johon väsyneet hahmot a.ka monet äidit (huom! en yleistä, en) sortuvat. Kun ei mukamas ehdi. Ei aina ehdikään, enhän minä sillä. Ehkä kyseessä on enemmänkin, että ei vaan p-kele jaksa. Suosittelisin kuitenkin välillä mulkaisemaan siihen peiliin, nimittäin tarkempi tutkiskelu täällä osoittaa, että naamaani on ilmaantunut ihan oikeita ryppyjä, ja iho on jotenkin väsähtänyt, jollain tapaa kulahtanut, jos oikein tarkkaan katsoo tai ylipäätään katsoo tähän suuntaan. Missä välissä näin on päässyt käymään? Siis uskotteko - nythän ollaan ihan hätätilassa. 

Taputtelen KORRESin Wild Rose - Kirkastava naamio kaikille ihotyypeille sisältää orgaanista villiruusu-uutetta voiteen kasvoilleni ja jään odottamaan ihmettä tapahtuvaksi vartin jälkeen. Kymppikuinen saa melkoiset kilarit äidin näyttäessä valkoinen naamio kasvoillaan - miten sen nyt sanoisi - mielenkiintoiselta. Neljävuotias ei reagoi. Shokissa varmaan, raukka. Opiskelen naamion tuoteselostetta ja ohjeita.
Kaikille ihotyypeille sopiva, puhtaan valkoinen naamio, joka kirkastaa ja raikastaa ihoa. Villiruusuöljy on luonnollinen C-vitamiinin lähde. Se vähentää selvästi juonteita ja ihon pigmenttimuutoksia. Valitut yrttiuutteet häivyttävät ihon pigmenttimuutoksia, lisäten samalla ihon heleyttä. Levitä puhtaalle, kuivalle iholle, anna vaikuttaa 15 minuuttia, huuhtele.
Naamio heti alkuun nipistelee hiukan ihoani, mutta se menee pian ohi eikä sitten tunnu miltään. Toimin ohjeiden mukaan ja tadaa! Peilistä näkyy kirkkaammat ja heleämmät kasvot. Mitä minä sanoin? Naamio teki sen mitä lupasi. Juonteeni a.ka rypyt eivät ole kadonneet, mutta varmasti vähentyneet. Iho tuntuu oikeasti pehmeämmältä eikä hädissään huuda kosteusvoidetta. Me happy! Ihan huipputuote! Suosittelen täysillä ja lupaan käyttää tätä 1-2 kertaa viikossa tai ainakin säännöllisesti, mikä tässä maailmassa voi olla 1-2 kertaa vuodessa kuukaudessa. Vitsi, vitsi. KORRESin tuotteita voi ostaa mm. täältä.  No niin muut mammat/mummot, what's your excuse vai innostuitko sinäkin kohentamaan

Suosikit