Korjauskynä ja steriloitu sänky?

Miksi minulle tulee keskiyön koittaessa sähköposti täyteen tarjouksina yleensä aina joku pyllynnostatinlaitteisto tai joku muu aiheeseen liittyvä läskinestokapseli? Näkyykö kuvani johonkin vai minkä perusteella nämä tarjoukset minulle ohjautuvat?

Seriously, samassa sähköpostissa olivat nämä herkut:

Silmänympärysvoide - Ethos see. Tummista silmänalusista ja pusseista voi olla erittäin vaikea päästä eroon. No ällös. SEURAAVA!

Vatsalihaskone - Laite, jolla vatsalihakset syntyvät kuin itsestään. Hahhah. Ei synny kauppoja.

Steriloitu sänky - Laite poistaa bakteereja, viruksia, luteita, pölypunkkeja, kirpun munia sekä muita tuholaisia. Tärisevä suutin imee ei-toivotut vieraat kankaan läpi, jonka jälkeen ne altistuvat laitteen voimakkaalle UV-säteilylle, joka tappaa ne 99,9% varmuudella. UV-säteilyn jälkeen eliöt imeytyvät laitteen 2-vaiheiseen mikrosuodatukseen, jättäen sängyn puhtaaksi ja turvalliseksi paikaksi nukkua. Sängynpuhdistaja on erittäin hyödyllinen esimerkiksi lapsiperheisiin, sillä tarhasta kantautuu kotiin monenlaisia eliöitä kuten täitä. - Mitvit?? Kirpun munia. Missä sikolätissä nää kuvittelee meidän asuvan? Mistä ne tietää, että meillä ei joka päivä vaihdeta lakanoita, mutta tämä on kyllä liioittelua. Yök, yök, yök. Ja ei mennyt läpi tuo päiväkodin eliökikka.

Auton korjauskynä - Korjauskyniä auton pintanaarmuille. - Tässä on jo jotain ideaa. Sopisi minun veskaani, jos meillä olisi se auto. Saattaisin olla potentiaalinen henkilö, joka pikkaisen hipaisee toista kanssa-autoilijaa jossain tiukassa tilanteessa parkkeerausta suunnitellessani.

Hiilarinestokapselit - VitalCarb-painonhallintakapselit tarjoavat luonnollisen tavan estää hiilihydraattien imeytymisen elimistöön ja vaivattoman keinon pudottaa painoa. Kapselit, jotka estävät jopa 66% hiilihydraateista imeytymästä, ovat erinomainen apu niille, jotka syövät liikaa voileipiä, muroja, pastaa, riisiä ja perunaa. VitalCarb on yksi markkinoiden ensimmäisiä hyväksyttyjä lääkinnällisiä hiilihydraattien estäjiä, jolla ei ole tunnettuja vahingollisia sivuvaikutuksia.- Hmmm 66%, melko tarkka luku. Luonnollisen, vaivattoman - tämä haiskahtaa, eikä ole tunnettuja vahingollisia sivuvaikutuksia, tuntemattomia luultavasti sitäkin enemmän. Minä popsin vain BuraCapseja.

Tukea-antava Memory deluxe-tyyny: Rentouttavat yöunet... Niin kenelle, kysyn vaan, enkä lue tätä pitemmälle. Meillä on jo Tempur. Ostin jokunen vuosi sitten Miehen kipeille hartioille. Se on ihan peevelistä. Olen piilottanut sen yläkaappiin. Voi herranjestas mikä meteli (lue: kuorsaaminen) alkaa, kun sen Nasan suunnitteleman ihmekapistuksen nakkaa pään alle. Se on ihan totaalinen no-no.

Smoooooth legs: Vaikkakin ihmisellä on karvat syystä ei hiuksien ja ripsien lisäksi naisväki tunnu arvostavan säärikarvoja lainkaan. Muutkin karvat tuntuvat saavan kauhean negatiivisen vastaanoton. Päivän diilillä varmistat, että koivet, kainalot sekä bikinirajat ovat karvattomat, ilman sänkeä pitkään.- Naisväki? Muutkin karvat? Koivet? Hello? Tämän on kirjoittanut satavarmasti joku todellinen mainosMIES.

Lähtikö sinulta tilaukseen joku näistä tuotteista? Minulta ei. Miksi minulle ei tule niitä ihana luksuskasvo-kokovartalohoito Helsinki Day Spassa vain 15e lahjakortteja? Ei ole yhtään kertaa tullut. Irtisanoudunkin välittömästi tuosta typerästä palvelusta. 

EDIT: Tulihan niitä meikäläisen tarjouksia, nimittäin tilasin juuri lahjakortin -69% alennuksella kahteen Kotipizzaan tuosta ko. palvelusta. Niin "in my face" -juttu! Hahha.

Suosikit