Lasten Festarit 2012


Terve pöllöt,

kiinnostaako lähteä törmäilemään rattailla Helsingin Töölönlahdelle Oopperatalon viereen sunnuntaina i-han helevatan aikaisin, jos siis haluat bongata Nallekoplan klo 10.30 ja Kengurumeiningin puoli tuntia myöhemmin. Nallekopla on muuten poliisibändi, että turha mitään nallekarhuja markkinoida muksuille - tai miten sen nyt ottaa. ;) Meidän crew saattaisi just ja just keretä siihen Zumb Atomiciin puolen päivän jälkeen. En vaan ole ihan varma, haluanko mennä zumbaamaan. Joo joo, lapsille, lapsillehan se on. Ohjelma tästä.

Me olimme viime vuonna tuolla ja olin viimeisilläni raskaana tuolloin, ja IHAN varma, että se lapsi syntyy sinne festareille, johonkin korunväsäystelttaan. Tosin kesti vielä kuukauden ennen kuin kymppikuinen syntyi. Viime vuonna festareilla heilui Myyrä ja Herra Hakkarainen. Menen aina johonkin ihmetilaan, kun näitä pehmohahmoja ilmaantuu. Minun on vaan pakko kohdata ne. Ruotsinlaivallakin olin ihan sekaisin, kun Muumipeikko tuli moikkaamaan. Alan jutella niille hahmoille niitä näitä, ja ne raukat vaan nyökkäilevät, yrittävät vaivihkaa livahtaa, mutta minä vaan jatkan, vaikka vähitellen tiedostankin, että nyt sen pitää mennä, koska se varmaan pelkää minua, ja minkä hemmetin takia minä ylipäätään puhun tälle yhtään mitään. Neljävuotias seisoo aina takanani piilossa. Sitä varmaan hävettää ihan kamalasti. Mä olen vaan niin lapsellinen. Oh well.

Nyt festareilla olisi jälleen Herra Hakkarainen, joka takuulla muistaa minut ja kiertää kaukaa. Lisäksi Peppi Pitkätossu ja Herra Tossavainen. Nää on ihanat ja neljävuotiaankin suosikit. Saapa nähdä miten käy tällä kertaa. Me tsekataan festareilla varmaankin Gymi, joka toimii mm. Kampin keskuksessa. Lisäksi Voimistelupuuhapiste voisi olla kiva. Neljävuotias on osoittanut kiinnostusta mm. tanssiin ja voimisteluun, mutta toivoisi, että äiti voisi tulla mukaan. Äitiltähän luonnistuu tosta vaan ne kiepit permannolla arabialainen alastulona ja puolijättiläiset. Katsotaan nyt ensin, mihin lajiin aletaan niitä pakkomielteitä kehittämään. Nimim. Minä-EN-ole-niitä-vanhempia-jotka-valmentavat-kentän-laidalla-naama-punaisena-karjuen.

Suosikit