Loman viimeinen


Voihan pihkura. Nyt se kesä on sitten ohi tai vähintäänkin loma on ohi. Olen yrittänyt tänään miettiä, mitä päiväkodissa pidetään ulkona näillä keleillä, kun ei vielä kuitenkaan ole välikausipöksyjen aika. Päiväkodissa täytyy kuitenkin olla ulkohousut ja sisävaatteet, niin neljävuotias menee pinkeissä farkuissa. Menikö pieleen? Vaatteen väri voisi olla myös musta, sillä tänään neljävuotias totesi mustan olevan raikas väri. Sisälle tietenkin hame - ja aamulla minulle selviää, että hame on ehdottomasti oltava myös ulkona. Huokaus. Ja mitä tämä sääkin oikein on, kun milloin tuulee niin, että tukka irtoaa päästä ja villatakit on napitettava tiukkaan, kunnes menet tien toiselle puolelle, niin bikineillä pärjäisi.

Racoonin tähtifleece koeajossa

Äitillä neuletakki Gap, räkäinen raitapaita PoP, farkut Gant, kengät Swedish hasbeens

Jännittää. Neljävuotias ilmoitti tänään menevänsä päiväkotiin ensi viikolla eikä missään nimessä halua aloittaa vielä huomenna. En kestä, jos päiväkotiin menemiset ovat yhtä itkua ja huutoa, vaikka tiedän, ja toivon, että siellä on mukavaa, kun on paljon samanikäisiä kavereita, siellä oppii uusia asioita, eikä tarvitse äidin värikkäitä luonteenpiirteitä ihan koko aikaa olla todistamassa. 

Kesäloman viimeinen päivä vietettiin leipoen kakkuja - neljävuotias sanoi mohveleita, vaikka tarkoitti vohveleita (EDIT: jos siis ette tajunneet - daijut! :D). Hihi. Kävimme koko perheen kanssa puistoissa ja vähän kaupungilla. Aurinko paistoi, mutta ilmassa tuntui jollain tapaa hiukan haikea syksy. Tämä tarkoittaa varmaankin sitä, että vien neljävuotiaan aamulla päiväkotiin ja tulen kotiin pillittämään. Sen jälkeen etsin itselleni tulonlähteen. Talvihaalarit on hankkimatta ja syödäkin pitäs Ojjoj.

Paita: Pomp de Lux, hame: Mini Rodini


Takki: H&M, farkut: Minymo, tossut: Puma, iskän tossut: Camper :)

Hei tosi, tosi reipasta 
ja mukavaa syksyn alkua kaikille!

Suosikit