Ihana, ihana KUI Design!

Hihhihhih!

Moi!

Eikö olekin siis aivan liikkis ja söpöys?! Tietysti tuo kymppikuinen, mutta entäs nuo asusteet! Niin minustakin. Aamut ovat olleet jo sen verran viileitä, että haalari pääsi ulkoilemaan saattaessamme neljävuotiasta päiväkotiin.

KUI Designista saimme kymppikuiselle ihanan, ihanan syksypipon, joka sopii erinomaisesti tuohon PoPin windfleecehaalariin, enkä olisi sopivampaa voinut mistään muualta löytää. Se on oikeasti ihan täydellinen! Pipon kanssa tuli tietysti puputumput, ja ei kai sitä nyt ilman pupuhuivia voi tuulessa tepsutella.

kuva: kuidesign.fi

Olen erityisen iloinen siitä, että tämä KUI Designin Pupuset-sarja on 100% luomupuuvillaa, ja se on käsintehty Suomen Turussa kahden taitavan naishenkilön toimesta. Tätä labelia peukutan ihan täysillä.

Pupuset-sarjassa on myös aivan ihkut töppöset, jotka kulkevat nimellä Topi ja Tyyne! Voi hellanlettu! Alla kiva video, jossa näkyy mm., miten Topi ja Tyyne surautetaan tehdä joillekin onnekkaille pikkujaloille. Tästä voisi saada allekirjoittanut taas niitä hyviä ideoita, että kävipä se näppärästi, mutta unohdan sen ajatuksen. Välittömästi.


Ootteko aivan ihastuneita? Aivan ihana lahjaidea myös! Kukapa ei näistä pitäisi. Me loves, ja arvaatte varmaan, kuka meidän perheestä on erityisen ihastunut näihin Pupuset-tuotteisiin...


kuva: kuidesign.fi

Näitä ihanuuksia voit tilata tällä hetkellä sähköpostitse, tästä yhteystietoihin.
-----
Alla tarkempia tietoja tuotteista.

Pupuset-pipot:
hinta 19€ kaikki koot

Tumput:
- 0-6kk (ilman peukaloa 12€)
- 6-24kk (peukalotumout 23€)
- 2-6v (peukalotumput 23€)

Bodyt:
- koot 62, 74, 86cm. Edessä pieni tasku, jossa sydänpainatus (hinta 29€).

Lasten kolmiohuivi:
-  hinta 12€ (huiveja saatavana erivärisillä sydämillä)

Topi ja Tyyne töppöset:
- koot 17,19,21,23
- hinta 32€
- Värit valk, musta, vihreä + pinkki.
Tossuja saatavana myös "Olga" kuviolla valkoisena + rusettisomistus.
Tossujen materiaali 100% villahuopa.

Suosikit