Mitkä goret syksyyn?

Terve,

johan tuo ilma viileni sen verran, että sopii tämän aiheen aloittaa. Päiväkotitaival alkaa taas. Ahdistus ja kuristus. Se on taas ihan oma juttunsa, mutta ensin puutelistan tarkistus.

Neljävuotias tarvitsee peruspäiväkotigoret, jotka eivät kastele pieniä varpaita. Mielellään jotkut tosi kivannäköisetkin - mitkäpä muut? Hinnat näyttävät kulkevan 60e ylöspäin. Vikingit ovat meille tuttuja lenkkareissa, välikausi- ja talvigoreissa. Yhdet Superfitin talvigoret ovat kulkeutuneet kierrätyksenä serkuilta ja niistä myös hyvä kokemus.

Tämmöisiä olisi tarjolla, olisiko käyttökokemuksia ja hyviä vinkkejä?

kuvat: stockmann.com, brandos.fi

Ylemmät Viikkarit nyt Stockalla (~65e) kanta-asiakastarjouksessa.


kuvat:  Ecco - ecco.com, Geox - pikkujalat.fi

Pysyykö Eccon nahka ookoona, hyväksyykö neljävuotias ruskean värin lenkkarissa - se on siinä ja siinä. Yritän ajoittain ujuttaa muitakin värejä hänen garderobiinsa, kuin sitä vaaleanpunkkua ja pinkkiä, vaikka eihän niissäkään mitään vikaa ole. Vikkaa, vikkaa, vikkkaa... ;)


kuva: Tretorn - brandos.fi

Tretornit ovat ihanat, mutta voiko tämmöisiä edes kuvitellakaan syksyn lillinkiin ja kuravelliin? Harmaat nämä siis lopulta olisivat, mutta harmaahan on kiva väri. :) En löytänyt tummempina, ns. syksyn värisinä. Onkohan niitä?


kuvat: Superfit - stockmann.fi, Kavat - brandos.fi

Entäs nämä? 

Mietityttää myös se, että olisiko varrelliset kuitenkin paremmat, kuin varrettomat? Varrellisiin talvigoreihin vaihdetaan joskus marraskuussa, kun alkaa ilmat kylmetä. Nehän ei varsinaisesti ole mitkään superkuumat kengät - ainakaan ilman lämpimämpää sukkaa. Onko teissä muuten niitä rikollisia, jotka pitävät goretex-kengässä vanhaa, kunnon villasukkaa vai noudatatteko kiltisti ohjeistusta villasekoitesukasta?

Suosikit