Mitkä goret syksyyn?

Terve,

johan tuo ilma viileni sen verran, että sopii tämän aiheen aloittaa. Päiväkotitaival alkaa taas. Ahdistus ja kuristus. Se on taas ihan oma juttunsa, mutta ensin puutelistan tarkistus.

Neljävuotias tarvitsee peruspäiväkotigoret, jotka eivät kastele pieniä varpaita. Mielellään jotkut tosi kivannäköisetkin - mitkäpä muut? Hinnat näyttävät kulkevan 60e ylöspäin. Vikingit ovat meille tuttuja lenkkareissa, välikausi- ja talvigoreissa. Yhdet Superfitin talvigoret ovat kulkeutuneet kierrätyksenä serkuilta ja niistä myös hyvä kokemus.

Tämmöisiä olisi tarjolla, olisiko käyttökokemuksia ja hyviä vinkkejä?

kuvat: stockmann.com, brandos.fi

Ylemmät Viikkarit nyt Stockalla (~65e) kanta-asiakastarjouksessa.


kuvat:  Ecco - ecco.com, Geox - pikkujalat.fi

Pysyykö Eccon nahka ookoona, hyväksyykö neljävuotias ruskean värin lenkkarissa - se on siinä ja siinä. Yritän ajoittain ujuttaa muitakin värejä hänen garderobiinsa, kuin sitä vaaleanpunkkua ja pinkkiä, vaikka eihän niissäkään mitään vikaa ole. Vikkaa, vikkaa, vikkkaa... ;)


kuva: Tretorn - brandos.fi

Tretornit ovat ihanat, mutta voiko tämmöisiä edes kuvitellakaan syksyn lillinkiin ja kuravelliin? Harmaat nämä siis lopulta olisivat, mutta harmaahan on kiva väri. :) En löytänyt tummempina, ns. syksyn värisinä. Onkohan niitä?


kuvat: Superfit - stockmann.fi, Kavat - brandos.fi

Entäs nämä? 

Mietityttää myös se, että olisiko varrelliset kuitenkin paremmat, kuin varrettomat? Varrellisiin talvigoreihin vaihdetaan joskus marraskuussa, kun alkaa ilmat kylmetä. Nehän ei varsinaisesti ole mitkään superkuumat kengät - ainakaan ilman lämpimämpää sukkaa. Onko teissä muuten niitä rikollisia, jotka pitävät goretex-kengässä vanhaa, kunnon villasukkaa vai noudatatteko kiltisti ohjeistusta villasekoitesukasta?

Kommentit

Meillä nuo siirtyy suoraan talvigoreihin lokakuussa. Tai ovat siirtyneet, nythän Veikkoselle ei goreja olekaan, johannekselle menee viimevuotiset. hmm. Tuntuu heti tulevan niin kylmä, että helpompi olla heti talvikengät. Ei ne goret nyt niiiin kuumia ole.
Tämä kokemus sillä varauksella, että sä oot ollu kauemmin äiti ja sulla on vanhempi lapsi niin juttu voi olla ihan eri! Mut kai ne varrelliset goret kivemmat olis ku ne menis kylmemmille keleille ehkä ku ihan varrettomat?
Riikka sanoi…
Zirk: Kiitos pohdinnoistasi. Meillä on viime talvelta Vikingin talvigoret, jotka saavat luvan mennä neljäveen jalkaan ainakin alkutalven. Syksyisin ja keväisin on ollut tällä kokemuksella kahta lajia eli lenkkarimallia ja varrellista gorea. Tuo varrellinen menisi pitempään syksyllä ja suojaisi enemmän. Toisaalta intiaanikesän iskiessä, se on liian kuuma, mutta silloinhan iskee jalkaan jotkut skandaalit. Olisko se sitten se varrellinen?

Kymppikuiselle on Vikingin talvigoret jemmassa isosiskolta. Sopii tilsiä sohjossa. :)
S sanoi…
Meillä on ollut miljoona vuotta ja risat Viikkarin nilkkureita ja Kavateja. Tretornin kävi kääntymässä ja ne oli kummalliset, lähetin takas.
Riikka sanoi…
Jarna: Kiitti, mustakin Viikkarit is the best.

Suositut tekstit