Lempikahvit puistossa

 

Sää alkaa olla satunnaisista auringon pilkahduksista huolimatta viileä. Siinä on sellainen syksyn tuntu, joka saa jollain tapaa oman mielenkin hiukan haikeaksi. Fiiliksiin vaikuttaa väistämättä myös viimeaikainen uutisointi. Ei ole sanoja siihen. Minkäänlaisia. 

Vietimme tänään päivää puistoillen. Kuvittelen nykyään, että jo 11kuiseksi kääntynyt nukkuisi rattaissa päiväunet. Eipä nuku. Neiti voi olla vaikka miten väsynyt, ja voisi olettaa, että kun vaan rattaat saadaan ulos, uni tulee. Vastoin tätä luuloa, neiti piristyy, katselee ympärilleen, huutelee koirille rattaista - Kokra! Kokra! Kvaak-kvaak-kvaak! Ankka on kvaak, mutta sanavaraston ollessa muutoin vielä suppeahko, kvaakit toimivat tehokeinona.


Pipo Mini Rodini, neuletakki Seppälä Baby, leggarit PoP

Harvinainen kuva - neiti antaa olla pipon päässä. Menikin ehkä noin sekka, kun hän havahtui, että mitä halvattua hänen päässään keikkui. Naps ja katuun! Arvatkaa, kuinka monta kertaa peräämme on huudettu, että teiltä putosi pipo!
 
Äitillä on lempparikahvila, josta haetaan iiiiiso kahvi, ja sen jälkeen suuntaamme leikkipuistoon. Gran Delicatossa on myös aivan mielettömät salaatit ja patskut. Ihan kuin olisi Kreikassa. Nyt täytyy kyllä antaa oikeasti superpropsit, sillä tarjoilut tässä kahvilassa ovat taivaallisia. Tänne olemme roudanneet vieraitammekin, mikäli äidiltä on jäänyt mustikkapiirakat leipomatta. Toisin sanoen, täällä käymme todella usein. Lapset (ainakin meidän siis :)) ovat tervetulleita, ja tarjoilijat huomioivat heidät erityisen hyvin.

Neljävuotias osaa odottaa saavansa suklaan joka kerta, kun ostamme täältä jotain, eikä tämäkään päivä ollut pettymys. Äiti saa kahvinsa, ja sitten jaksetaankin istua leikkiä leikkipuistossa. Neljävuotias nauttii hurjasti nykyään kiipeilystä, ja on varovainen, eikä onnekseni kiipeä kovin korkealle.

Lippis HM, Huppari Tommy Hilfiger, leggarit PoP, jalassa Crocsit

Tasapainoilukin on jännää. Kotiinlähteminen vaatii jonkun houkuttimen, sillä kukapa puistosta sovinnolla lähtisi (ei ainakaan ne lapset, jotka huutaa ja rimpuilee, kun niiden amatööriäidit raahaavat niitä kotiin - eivätkö ne ole tajunneet lahjomisen elämää helpottavaa taitoa?). Tänään houkuttimena toimi varsin iso porkkana, sillä se oli huomisen karkkipäivän herkkujen tilaaminen kotiin netistä. Oivoi tätä ATK-touhua - onkohan nyt lähtenyt tämä homma ihan lapasesta!     

Kommentit

S sanoi…
Voi kuin ihania ja hyväntuulisia kuvia ja hauska tuo pipon heittely-juttu. On se niin tosi hauskaa, kun omat naperot ei enää viskele hattujaan :D Mutta tuo aika on niin muistissa. Erityisen kova pipojensa heittelijä oli tuo tyyppi, joka juuri kirjottaa jotain tarinaa läppärillään ruokapöydässä ja juo Earl Greytä. Siitä on aikaa pian 15v, sillä kaiffari täyttää kohta 16v :)
Riikka sanoi…
Jarna: Voi kuinka se aika vierähtää, en uskalla vielä ajatellakaan vastaavaa!
Anonyymi sanoi…
Oikeesti kilo paskaa 25 eukkoo?????
Onks toi feikki?
Siis tossa yhdessä kuvassa??
Riikka sanoi…
Anonyymi: Ei oo feikki. On muuten ainoa tuntemani kahvila, joka myy Paskaa. :D
Anonyymi sanoi…
Folks who liked it also mentioned that they had to put in some physical workout and a control over diet plan to drop fat
from the abdomen.

Feel free to surf to my blog ... Flex Belt Review

Suositut tekstit