Viikonlopun viiletykset ja Pallokala Poks
Hola,

ei lopu tuo kesä sitten millään. En tiedä, mitenpäin olisin. Sai taas ahdistua, kun auringon helottaessa ulkona ompelin prototyyppiä kahvin ja muiden sotkujen kärventämien sohvatyynyjen päälle. Onneksi perheen päiväunilainen heräsi, niin oli pakko lopettaa kiroilu, ja heittää mä-en-tajua-miten-päin-tän-pitäis-tulla-paljonkohan-maksaa-ompelija-ttu! -ompelukset roskiin. What was I thinking? Mullahan on niitä ideoita, ja on se hyvä, että itsetuntoakin piisaa, että tuhlaa aikaansa, vaikken eläissäni ole mitään onnistuneesti ommellut. Ompelukonekin oikein hohtaa, kun on niin vähällä käytöllä ollut. Ostin sen, koska kuvittelin alkavani ompelemaan juttuja. Ehkä siitä ei ole uraksi, eikä paljon muuksikaan.Mikäs se siellä pilkottaa?

Kävimme perjantaina retkellä Herttoniemessä. Riittävän eksoottista, matka itää kohti metrolla, ja puhelimen avulla navigointia perille. Marimekon tehtaanmyymälä: nice to meet you! Arvele, etten koskaan ollut käynyt siellä. Liian kaukana näemmä. Ensi kerralla palkkapussin kanssa. Minulla on Marimekkoon ristiriitainen suhde. En tykkää, koska sieltä ei nykyään saa kuin minilasten vaatteita  (Iloisesta takista ja raitapaidoistakin voi saada överit, koska ne ovat ainoat, joita löytyy isommille lapsille - ja kyllä, olen reklamoinut). Jos ei ajatella lapsia, vaan minua, niin rrrrakastan Marimekkoa. Etenkin klassikkoja. Ei paljon plagiointisyytökset paina. Tää on diipimpää. Tehtaalle jäi nytkin muutama pakko palata hakemaan nämä -ihanuus, mutta ei ennen kuin kalahtaa duunin kahleet ranteihin. ARGH! Positiivisella mielellä taas uuteen viikkoon! Mikä ironiantaju meikäläisellä!


Sääpäiväkirja ja osa lapsen pyöräilykypärästä.

Kahvia ja pullaa

Jostain se on leipä otettava, joten lauantaina laputin tyttöjen pienet vaatteet, ja kippasin ne vihdoinkin Pikku-Huopalahteen Pallokala Poksiin. Huomisesta alkaen käykääpä asioiksenne kurkkaamaassa Tilkankatu 15:ssa hurjat määrät perushyvää, ja pääosin huippukuntoista paitaa, bodya ja leggaria, you name it. Ei oo nukkaa, eikä suurimmasta osasta juurikaan käytönjälkiä. On halapoo 0,50e ylöspäin. Myös uusia laput-kiinni juttuja on jokunen. Koot pääasiassa 86 cm saakka. Joitakin yksittäisiä isompia kokojakin on. Vein parit vk-setit myös, löytyy toppaa, ja vaikka vallan mitä lätäköissä ryömiville. Vinkatkaa pienten vauvojen äideille tai raskaana oleville. Sopii käydä tekemässä oma äitiyspakkauksensa. Minulta jäi vielä iso säkki pieniä vaatteita viemättä, käyn täydentelemässä alkuviikosta. Niin js Sangenicin vaipparoskista menossa ja mustat, hyväkuntoiset, vedenpitävät Vikingin Gore-texit talveksi.


kuva Pallokala Poks

Hihkun tästä siksi, koska kävin viemässä viisivuotiaan kanssa kamat juuri ennen sulkemisaikaa jo lauantaina, enkä todellakaan ehtinyt laittamaan tavaroita erityiseen järjestykseen - ja isoksi yllätyksekseni minun hyllyni näyttikin lauantai-iltana tältä!

Jo ennen kuin yhtään kauppaa on tehty, olen ihan fiiliksissä tästä suht uudesta kirpparista. Pallokala Poksin äiti siivoaa nuo hyllyt ihan pyytämättä, ja ilmoittelee FB:ssä, jos tavaraa tarvitsee tuoda lisää, ja vinkkailee muutenkin saapuneista aarteista. Just näin sen pitäisi mennä. Niin ja just myös siten, että nuo vaatteet menee myös uusiin koteihin. Pitäkää niitä hyvänä. Snif. :)Suosikit