Alekoodit: Babyshop -15%, Piilarit -10% (+ei toim.kuluja), Boozt

kuva
Täällä se vaan päivittää teille shop-a-holiceille alekoodeja. No pakko on, kun on niin hyvät alet, enkä jaksa yhtään enää hakata ottakaa-minut-jo-töihin-peeveli-vieköön! -anomuksia. Here goes:  
Babyshopissa -15% torstaihin saakka 26/9, koodilla 80FI. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta syksyn ja talven uutuuksia edulliseen hintaan. Tarjous ei koske lastenvaunuja, turvaistuimia, kantoreppuja, Hunter tai muita ale-tuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muiden kampanjatarjousten kanssa. Go mental koodilla 80FI täällä!
Näkemisongelmaiset saa tänään piilareista hyvän diilin: 10 % alennusta koko tilauksestasi ja ilmaisen toimituksen. Käytä koodi 4F9w7e kassalla. Alennuskoodi on voimassa vain tänään 25.9, eikä ole yhdistettävissä muihin alennuskoodeihin. Mene bannerista:  

Boozt täyttää 2 vuotta ja juhlii synttäreitään alekoodilla (huom! huomisesta alkaen) BIRTHDAY. Tarjous:50% alennusta edullisimmasta tuotteesta kun ostat kolme tuotetta (koskee myös ale-tuotteita). Voimassa: 26.-29.9. Mene bannerista:


*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit