Fredriksonin trikoopipo Sinulle?

Fredrikson aw13 naisten trikoopipot

Hepskukkuu!

Kuten lupasin, syyskivaa tiedossa! Jokunen kuva Fredriksonin trikoopipoista on jo vilahtanutkin täällä, ja nyt on mahdollista saada itsellesikin syksyyn jotain uutta päähän. Kampaajareissukin olisi ihan kiva, mutta mikäli se on laiminlyöty allekirjoittaneen tapaan, tässä mainio pelastus.

Arvotaan ns. välikausipäähine ts. trikoopipo, ja kohde on tällä kertaa oma pääsi!

Itse olen pitänyt kuvassa näkyvää harmaata pipoa nyt sen verran, että se jätetään pois arpajaisista, mutta kollaasin kolme muuta upeaa pipoa pääsevät uusiin koteihin. Jokainen pipo on koossa 57, mutta menevät hyvin niin pienempäänkiin kuin suurempaankin päähän, ja tyyli on kuvien mukaisesti ehdottoman staili, vaikka itse malli näyttäisikin miltä tahansa muulta. Hah! Oma yo-lakkini oli muistaakseni koossa 55 (Fredriksonin sekin).

Kuvat on hiekkalaatikolla näpätty, mutta ihan hienosti niissä näkyy trikoopipojen yksityiskohdat. Trikoo on 97% napakkaa puuvillaa ja 3% on elastaania. 

Pipoja on myynnissä mm. useissa Prismoissa.

Arvonnan säännöt:

Olet mielelläsi meikäläisiä eli lukijana tässä blogissa. Jos et ole, niin annan anteeksi, mutta voit halutessasi liittyä lukijapaneliin sivupalkissa. Anonyymit muista joku raflaava nimimerkki. Aikaa osallistua ensi pe 4.10. klo 23.58 saakka.
 
1. arpa ihan vaan ihanalle Sinulle!
2. arpaa tykkäämällä Fredrikson FB-sivuista täällä.
3. arpaa jakamalla kuva omassa blogissasi. 

Kerrothan kuinka monella arvalla olet mukana!
Viikonloppu vasta puolessa, jihuu!
Mukavaa oloa!
  

Suosikit