Silmät kuin tähdet -meikkivinkit ja Bonuksena arvonta!

 

Ripun meikkikoulussa ollaan tällä kertaa loihtimassa silmiin sitä katsetta. Tai vähintäänkin yritetään korostaa jotain muuta, kun sitä katsetta, joka kertoo, että takana on lujaputki niin rilluvuosien kuin unettomien öiden - kaikki kiitos ihanille lapsimurusille. En voi ymmärtää, että lainasin juuri Frederikiä. Saa ampuu.

Oma kokemukseni on se, että kun luomille sipaisee jotain väriä, tulos on aina parempi, kuin pelkkä ripsari. Mun juna on mennyt vähän sen nude-ajan ohi. Mieluummin lisätään jotain, kuin korostetaan ei-mitään. Oma luomivärini on ollut yleensä joku perusvarma tummanharmaa, jota on sudittu joksikin banaanivarjostukseksi vuodelta yhdeksänkymmentä. Ihan kiva sekin, mutta parikyt vuotta olleen saman stailin freesaaminen ei varsinaisesti tee pahaa. Tiedossa siis helpot vinkit toteutettuna Ecotoolsin siveltimillä ja Benecosin luomivärillä.


Ecotoolsin silmämeikkisiveltimet

Lähdetään tämän syksyn trendikkäimmästä pronssimeikistä, joka tässä meikkikoulussa on superiisi vetästä vain luomille ja vot, nimittäin kylillä huomataan. Itse olen pronsseineni kulkenut niin ruokakaupassa kuin... no ainakin ruokakaupassa ja leikkipuistossa. Siis niissä paikoissa, joissa kuljeskelen. Tämä luomiväri sopii kuitenkin vaikka juhliinkin. Rajumman version siitä saat, mitä korkeammalle luomea luomiväriä nostat. Itse rauhallisuuden perikuvana pysyn matalalla.

Pronssimeikkiin tarvitset Benecosin Mocca luomivärin, mustan rajauskynän, ja ripsarin. Minun ovat Ecodealista. Nyt mennään!

1) Minulla ei ole luomenpohjustusvoiteita, joten jos sinulla on, feel free, muuten kostuta luomivärisivellintä ja ota siihen luomiväriä. Aloita ulkokulmasta tai sisäkulmasta, päätä sinä. Nyt ei häivytellä eikä paljon muutakaan. Helppoa ja nopeaa! Lisää luomiväriä just sen verran, mikä on sen hetkinen fiilis tai miten kova huuto kuuluu, kun pitäisi jo olla menossa. Mä laitoin silleen sopivasti.
2. Rajaukseen on kaksi vaihtoehtoa. Rajauskynä tai eyeliner. Eyelinerilla saa yleensä vähän juhlavamman stailin, mutta choice is yours. Ecotoolsin rajaussivellin on mahtava apuväline rajauskynän kanssa turaaville. Toisessa päässä sivellintä on myös terotin. Vetäiset vaan puoleen väliin luomea rajauksen mahdollisimman lähelle ripsien tyveä ja supsuttelet rajaussiveltimellä loput maaliin - silmän sisäkulmaan saakka. Eioovaikeeta.

3. Sitten vaan ripsientaivutukset, jos ehdit (salli mun nauraa!), ja/tai suoraan ripsarit. Tätä älä skippaa. Itse en sudi ripsiväriä alaripsiin - ainakaan tarkoituksella. Laita sinä, jos olet villimpää tyyppiä. Hih. 


Valmis!


Tietoisku: Kulmakarvoista jaksetaan vauhkota. Päähäni on iskostunut hokema: Kunhan kulmakarvat ovat huoliteltu, niin sillä pääsee jo pitkälle. Koen tästä usein huonoa omaatuntoa, sillä kulmakarvani ovat harvoin huolitellut, mutta Ecotoolsin Leena antaa meille kaikille armahduksen. Hän totesi, että kulmakarvat ovat ihanan persoonallinen osa jokaista, eikä niiden kuulukaan olla kaikilla samanlaiset. Jes! Eikös se tarkoita sitä, että huolitellaan kun keretään. Hih!

Benecosin hypoallergisiin ja edullisiin meikkeihin lukeutuu siis myös luomivärit ja niille ehdoton peukku. Benecosin meikkejä saa Ecodealin lisäksi myös Sokkareilta ja esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta. Ecotoolsia löytyy esim. täältä.

Sinun?

Hei oliskos muuten ihanaa, jos sinäkin saisit Ecotoolsin mahtavia siveltimiä itsellesi. Ei ollut kysymys, mutta tämä on: Arvottaisko? No arvotaan! Ihana Leena antoi arvottavaksi Ecotoolsin kuusiosaisen sivellinsetin. Tässä aloituspakkauksessa on kaikki tärkeimmät perussiveltimet. Sisältää: Peitevoidesiveltimen, poskipunasiveltimen, luomivärisiveltimen, silmänrajaussiveltimen ja kulma- & ripsikamman.Pakkauksessa on lisäksi mukana sievä ja ekologinen meikkipussi, joka pitää siveltimet siistinä. Ihan mahtavaa!

Osallistuthan lukijana kommentoimalla, niin pääset nauttimaan näistä ekologisista, huippusiveltimistä, joilla ei voi kuin onnistua! Arvonta aikaa ensi sunnuntai-iltaan 8.9. klo 23.59 saakka. Good luck!


*) Sis. mainoslinkkejä
 

Kommentit

Jennijee sanoi…
Tää meikkausopas on kyllä mahtava, ja niin kaunis mallikin! <3

Huippu arvonta, mukana!
Henkkumaaria sanoi…
Kiitos vinkeistä! Laiska kun olen, olen varmaan viimeiset 10 vuotta meikannut aina samalla tavoin, tai sitten ihan minimillä, eli ripsaria yläripsiin -tyylillä.

Minäkin osallistun innolla arvontaan!
*riikka* sanoi…
Hienolta näyttää! Kiitos paljon vinkeistä, pistetään testaukseen heti ensi viikonloppuna:)
Arvonnassa mukana, tottakai!
päivänpaiste sanoi…
Arvonnassa mukana :)
Rombo sanoi…
Kiitos vinkeistä! :)

Mukana arvonnassa.
Miima sanoi…
Mä käytän tosi harvoin luomiväriä - katotaan saako ne keskiviikkona Make up storen vip-illassa myytyä mulle niitäkin :D

Siveltimet voisin vaikka voittaa ;)
piia sanoi…
Ehdottomasti mukana! :)
Lauren sanoi…
Mukana!
neppulijee(at)suomi24.fi
Anonyymi sanoi…
Miulle nuo siveltimet olisi tarpeen. Sormet ristiin siis :)
Merkkari sanoi…
Siveltimet kelpais kyllä mullekin eli mukana arvonnassa ollaan ;)
Nitta sanoi…
Kaunista ja ihan ymmärrettävät ohjeetkin eli koleiluun menisi. Mutta multa puuttuu siveltimet. Mä siis sekä haluan että tarvitsen noi. Täysillä mukana!
Nikka sanoi…
Oi, miten tarpeellinen ja hyvä meikkikoulu! Tähän täytyy vielä perehtyä paremmallakin ajalla.

Ja tottakai arvonnassa ollaan.
Sanna sanoi…
Mukana arvonnassa :)
Anakonda sanoi…
Nyt tuli postaus ja kieltämättä siveltimetkin tarpeeseen!
Carita sanoi…
ihan älyttömän hyvä postaus ja khyllä. miun sivellin varasto on ihan olematon eli mukana!
Unknown sanoi…
Uusille siveltimille on aina tarvetta!
Pirre_z sanoi…
Vitsit, kun jaksaiskin... Mä laiskana laitan vaan ripsaria ja sitten vielä nukun samat ripsarit silmissä monta päivää. Aamuisin vaan vähän lisäilen...
Mukana arvonnassa!
Susu sanoi…
Tahtoo mukaan arvontaan :)Siveltimet kaipaa päivitystä.
Live&Home sanoi…
ehdottomasti mukana :)
Hiisukas sanoi…
Osallistun arvontaan!
Hiisukas
Anonyymi sanoi…
Voishan se olla jo repäisyn paikka, toi pronssi kuulostaa luomivärisävynä kokeilemisen arvoiselta!
Minäkin kun oon suhinut samaa mitäänsanomattoman lähestulkoon näkymätöntä mitäliesävyä monta vuotta putkeen.

Ja hyvät vermeet kun kerran arvotaan niin mukaan!
Anonyymi sanoi…
Siveltimille aina on käyttöä vaikka
harvoin enää meikkaan.. arvontaan mukaan!
-elsaliini
Unknown sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
anna s. sanoi…
Minäkin osallistun :) Herkullisen näköisiä siveltimiä :)

Suositut tekstit