MehuhetkiPikaiset (pilli)mehuvinkit. Nappasin tänään janojuomaksi Acai-pillimehun Stockalta, ja vaikkei meillä kovia pillimehunjuojia lapset olekaan, ilahduin The Berry Companyn valikoimasta just in case. Näitä on linkissä litran puteleissakin eri makujakin, joita voi hankkia ihan omaksi iloksikin ja terveyden ylläpitämiseksi.

Pikaspeksit mehusta: 

Sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita eikä lisättyjä makeutusaineita.
Sokeriton*), Lisäaineeton, Gluteeniton, Säilöntäaineeton, Ei eläinperäisiä ainesosia, Makeuttamaton
Kierrätettävä pakkaus
Vegan

Niin, ja skeptikoille tiedoksi: ei maistunut mitenkään terveelliseltä (lue: karmealta), vaan mehu oli todella hyvänmakuinen.    

*) lisätty yliviivaus johtuen siitä, että mehussa tosiaan on sokeria, joka tulee luontaisesti marjasta.

*) Sis. mainoslinkki

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Miten voi olla sokeriton ja makeuttamaton/ makeutusaineeton mehu? Eikös mehu ole kuitenkin makea tai ainakin makeanmakuinen juoma? Ei tajuu.. Mut hyvä, jos on noin loistava tuote! :)
Riikka sanoi…
Anonyymi, kiitos, ihan oikeassa olet makeuspohdinnassa, ettei mehu voi täysin sokeriton olla. Selvitin asiaa ihan "virallisilta tahoilta", täten Green Roomin Pekka jeesasi, ja kertoi, että tässä tapauksessa se mehun makeus tulee marjasta, jossa on luontaisesti sokeria. Kuluttajalle halutaan tässä tietysti viestittää, että tuotteeseen ei ole enää lisätty enempää sokeria, mutta hyvä on olla tarkkana, koska todellisuudessa onhan tässä sokeria. Itse kopioin nuo speksit hyvinvoinnin.fi esittelysivulta.

Suositut tekstit