Juhlan kunniaksi: Mia Höytö Cosmetics -20%!Kaunis. Ihana. Unelma. 

Oi Mia Höytö ja hänen lahjansa meille naisille. Mian luomusten kanssa ollaan hengailtu keväästä saakka ensin Valon kanssa, ja sittemmin Silkki tuli kuvioihin mukaan, ja tunne vain vahvistui. Tästä parivaljakosta voit lukea lisää täältä. Jokin aika sitten myös Kaunis, Ihana ja Unelma liittyivät joukkoomme. Hyvä vetää puoleensa hyvää. 

Muutama sananen näistä joukon tuoreimmista. Kaunis on huikea putsari, joka geelimäisellä ominaisuudellaan hellävaraisesti putsaa - myös ne ripsarit. Tehoaineina aloevera ja ruiskukkavesi. Ihana ja Unelma ovat kosteusvoiteita päivälle ja yölle. Molemmat sisältävät parhaita luomusertifioituja öljyjä. Unelmaa uskoisin käyttäväni talven pakkasilla myös päivävoiteena erityissuojaa kaivatessani. Sarjan tuoksut ovat mietoja, ja tuotteet riittoisia.
   
Olen onnellinen näistä kaikista. Jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Jokaisella on oma hoivattansa. Jokainen täydentää toistaan. Ystävykset yhteistyössä. Kaunis puhdistaa, Ihana kosteuttaa, Valo kirkastaa, Silkki pehmentää, Unelma syväkosteuttaa. Ne hellii, ne hoitaa, ne hemmottelee. Olen sanonut tämän aiemmin, ja sanon sen uudelleen: Love, love.

Perheemme kuopuksen kaksivuotisjuhlat ovat ihan ovella, ja ihana Mia Höytö lupasi teille blogin lukijoille suuren juhlan kunniaksi mahtavan edun -20% verkkokaupan tuotteista koodilla Riikka20, ja suosittelen lämpimästi hyödyntämään tämän edun 6.10. saakka. Menetät sydämesi näille ihan takuulla. Lisäksi tuotteet toimitetaan postikuluitta. Toteuta oma unelmasi.


Suosikit