Mini Rodini talvihaalarit -20%kuvat: busstop.fi


Hei ilmoitusasia: Talvi tuloo!


Huomasin juuri FB:n kuumalta ilmoitustaululta, että Mini Rodinin talvihaalarit ovat tämän viikon -20% Rauman Busstopin pysäkillä  + ilmaiset postikulut! OMG.

Meillähän nämä pohdinnat ovat vielä kesälaitumilla vai miten sen nyt sanoisi ymmärrettävästi blogimammojen kielellä.

Go, go, go!
Kommentit

*Laura* sanoi…
No tää on nyt kyllä jo ihan jännitysnäytelmäluokkaa, että mihin teidän talvihaalariasiat kääntyy! ;) Olisko vaihtoehdot nämä: Mini Rodinin pallohaalari, Racoonin pilkkuhaalari ja Molon pupuhaalari? Muita ehdokkaita?
Riikka sanoi…
Laura: Ihana jännittäjä siellä! Ei kuule harmainta aavistusta vielä. Entiset on kaapissa myymättä. Jokohan Moloskin Rainbown laittaisi tarjottimelle, ja Ticketin Baggie Northin? Nyt on niin viileää ilmaa luvannut, että pitäisiköhän se olla uusi haalari jemmassa? Kävelin tänään Kampissa pupuhaalarin ohi, ja olin epäuskoisella tuulella, mutta juu neva nou. ;)
Heidi sanoi…
Herramunjee kun tuo panda-puku on söpö. Isoveljeltä on U:lle yhden talven pidetty Po.p tuolla vintillä, ei anna luonto periksi ostaa tuota ihanuutta :'(
Riikka sanoi…
Heidi myöhäispandaherännäinen. Se on hieno! Kyl se veljen puku menee Popin FB-kirpparilla. Viel Isol Rahal. Luonto on mysteeri - sans snää nmuu snääks! (oli pakko lainata tähän jotain fiisasta raumalaisesta sanakirjasta). :)
Taikinanaama sanoi…
Jos olis se camohaalari olisin samantien näpyttänyt joustoluottohakemuksen ja antanut palaa koko jengille haalarit!!! Onneksi ei kuitenkaan ollut ja noita mä pystyn vastustamaan.
Meillä talvikamat on aika hyvällä mallilla: yhdellä on viime vuoden rikkinäinen Popsun haalari aleihin asti, yksi sai just uuden lilan Popsun kuorihaalarin talveksi ja yksi toivottavasti ymmärtää nukkua untuvapussissa koko kylmän ajan.
Ja mua himottaa jollain tosi kierolla tavalla se pupuhaalari! Mutta mä olenkin jo tunnustanut julkisesti,etten itsekään enää pysy perässä vaatehimoissani.
Taikinanaama sanoi…
Mut hei, mä himoitsen tällästä laukkua: http://busstop.fi/shop/ally-capellino-frances-tan/, IHANA!
Riikka sanoi…
Taikinanaama, joko se on Klarna vetämässä? ;) Hih! Sitä se nyt on ja tasan niin kauan, kun lohnottaa istua kotona. Uskoisin, ettei tämä vimma töihinkään menon jälkeen helpota. Sittenhän on sitä oikeeta rahaakin näihin onnea lisääviin kamoihin! Yeah right.

Se Pupuhaalari on niin must-have sille teidän nuorimmaiselle. Ei kait se nyt enää maalis-huhtikuussa siellä pussissa suostu pötköttää. Hyvä jos tammikuun pääset. Ota Klarnalle. ;)

Niin ja tuo veska.. Ally <3
Taikinanaama sanoi…
"Elä nyt, maksa myöhemmin"- pupuhaalari!
Voisikohan ton veskan ostaa vaippakassiksi, niin sais perusteltua sen tähän elämään sopivammaksi ja erittäin tarpeelliseksi?
Riikka sanoi…
Taikinanaama, ollaankohan me oikeesti jotain siskoja? :) Ehdottomasti Ally passaa hoitokassina (älä hitossa tunge sinne mitään vuotavaa!)- Selkeä järkiostos. "Elä nyt, maksa myöhemmin." - Ally.
Taikinanaama sanoi…
Mä tulin lukemaan sun 3 drop-ennakkokiimapäivitystä, mutta nyt sisko petit mut! Huomenna klo 10 maailma pysähtyy hetkeksi!
Mä haluan ton allyn sit joulualeista! Ja laitan yhden vaipan sinne kerran.
Riikka sanoi…
Voi ei! Mä mietin, mutku mä en tänään ehtinyt, enkä jaksanut. Mä kerron, sä visualisoit ja niitä unia. Harmaa basic body, Tähtimekko ja get this: Fox-onesie! Mä vaklasin nämä Busstopilta.
Riikka sanoi…
NÄET niitä unia, tuossa piti lukee. Mä meen nyt NÄKEE niitä unia. Palataan klo 10 jälkeen aamulla! P.S. Aattele, jos ne lakanat tulee myyntiin kans? Panda-? Oo, nyt ei tuu uni! Hahha. Tulee. Ei tuu Rodini-lakanaa tähän osoitteeseen.
Taikinanaama sanoi…
Ei tule lakanaa meillekään (ellei blogiyhteistyölahjuksena :)) joku lähetä!
Riikka sanoi…
Ai niin Taikina, ainahan se "riski" on, että yhteistyökumppanit paiskaa lakanoilla. Hah!

Suositut tekstit