The very MeaningMietin tänään, että mitähän tälläkin viestillä tarkoitetaan, kun tuijottelin iltapäiväjuomani teepussin sanomaa. Jotain tosi syvällistä - varmasti. Illalla yritin kirjautua verkkopankkiin, eikä se onnistunut. Ihmettelin, ettei tunnukset voineet vielä olla vanhentuneita, eikä minulle koskaan ole käynyt niin, etten muistaisi tunnusta. Soitin myös pankkitunnuspalveluun (useita kertoja), eikä vaan täsmänneet tunnukset eikä salasanat. Mietin (siis sen lisäksi, että joku on takuulla hakkeroinut tilini), että huomenna on siis jossain välissä mentävä pankkiin lasten kanssa. What a lovely idea..

Lähdimme ilta-ajelulle viisivuotiaan kanssa. Hän oli saanut päiväkotikaveriltaan hänen ylimääräisen pyöräkorin, jota piti käydä ajeluttamassa. Pupu ja Tau-nalle kyyditettävinä. 

Yhtäkkiä ulkona muistin sen taas. Viimeinen numero oli siis väärin. Miten en muistanut sitä oikein aiemmin? Kotiin palattua kirjauduin verkkopankkiin - onnistuneesti. Sitäkö se teefilosofointi tarkoitti? Se ainakin toimi.

P.S. Olen taas alkanut sujauttamaan pakuriteeuutetta iltapäiväteehen. Sano mitä sanot, mutta täällä uskotaan siihen - ja moneen muuhunkin superfoodiin - supervahvasti.

Suosikit