Uusi luonnonkosmetiikan sarja Paris Cattier tutustumistarjous -15%
kuvat: ecodeal.fi

Hei pakkovinkkaus! Nyt on tullut kotimaan markkinoille uusi luonnonkosmetiikkasarja nimeltä Cattier Paris! Lainaus Ecodealin Cattier-infosta:
 

Cattier Paris on yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkasarjoista. Visionääri Pierre Cattier perusti yrityksen jo 1968 ja aloitti kehittämällä savesta kosmetiikkatuotteita.   

Tänä päivänä Cattier brändin alla on laaja valikoima Ecocert/Cosmebio-sertifioituja ihonhoito, hygienia ja kauneudenhoitotuotteita, joissa yhdistyvät luonnonmukaisuus, innovaatio, korkealuokkaiset raaka-aineet sekä hyvä hinta. Useita arvostettuja kansainvälisiä palkintojakin niittänyt sarja perustuu hellävaraisiin ja tehokkaisiin koko perheen tuotteisiin.

Tuotteilla näyttää olevan erittäin hyvä hinta ja itselleni lähtee kyllä kokeiluun muutama tuote välittömästi, kuten herkän ihon savinaamio, anti-age seerumi ja mieli tekisi tuota kauneusöljyä kokeilla. Perheen miehille löytyy sarjasta myös tuotteita. Meidän iskän kyllä ilahtuu, kun synttärilahjaksi tulee säkillinen Cattierin kosmetiikkaa. Ihana vaimo, vai mitä? Tsih!

Syyskuun loppuun saa koodilla "CATTIER" -15%. Suosittelen tutustumaan täällä

Suosikit