Silmämeikkivinkkejä ja onnekkaita!

Huhuu! Ripun meikkikoulu jatkuu taas! Nyt silmiin suditaan jopa pariakin väriä - tässäkin koulussa mennään asioissa eteenpäin. Ei kuitenkaan huolta, tämä on helppoa.

Olen kesästä saakka käyttänyt Ecodealin Ilonalta saatua Benecosin Duo-Eyeshadow Junglea, enkä voi kuin kirjoittaa kauniita sanoja tästä tuotteesta. Sudin luomiin aamulla, pesen illalla. Ei tarvitse lisäillä välillä. Jaksan aina ihmetellä, kun Benecosin meikit ovat niin edullisiakin, että mikä niissä on pielessä, vaan vielä sitä ei ole tullut ilmi testaamistani tuotteista. Voi hyvillä mielin todeta, että hinta-laatu -suhde on tosi kohdallaan.

Benecosin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eivätkä ne sisällä petrokemiasta johdettuja aineita, parabeenejä, silikoneja, PEG:a, synteettisiä väriaineita tai tuoksuja.

Nyt joka tapauksessa Ripun luomiväriohjeet for Dummies olkaa hyvät:Ei ole todellakaan vaikeaa. Itse olen tottunut laittamaan ensin vaaleampaa luomiväria koko luomelle, ja sitten varjostamaan tummalla. Kostutin luomivärisivellintä vihreää sävyä laittaessani. Luomiväri levittyy mielestäni paremmin, ja näyttää tummemmalta. Iisimmän version saat kuivalla siveltimellä ja luomivärillä.

EcoToolsin Leena antoi häivytysvinkkejä pro-pohjalta, ja tämä neuvo on ehdoton myös siinä tapauksessa, mikäli varjostukset ovat lipsahtaneet liian tummiksi:


* ota isoon, puhtaaseen siveltimeen vaaleaa nudesävyä (kerma, beige) ja pehmitä sen avulla tumman luomivärin rajaa. Näin sävy häivyttyy siististi ja ns. liukuu, kunnes katoaa. Lisää sitten taas tummaa, kunnes haluttu tummuusaste on saavutettu.

Iso kiitos Leena, olemme jälleen yhden askeleen parempia meikkaajia!Kuvan silmämeikissä käytin EcoTools luomivärisivellintä ja rajauksen levittämiseen silmänrajaussivellintä. Tämä on tasapäinen rajaussivellin, ja rajaustuote voi olla esim. pehmeä rajauskynä, kuten tässä tai vaikka luomiväri. Rajauskynä ei varsinaisesti pomppaa esiin meikistäni (sitä hädin tuskin kuvasta erottaa), rajauksen voi esim. iltamenoihin laittaa eye-linerilla tai käyttää mustaa rajauskynää. Käytin Benecosin Olive rajauskynää, jonka vetäisin puoleen väliin luomea - ihan ripsien rajaan - , ja tasoittelin rajaussiveltimellä silmän sisäkulmaan saakka. Ripsarina minulla on ollut Benecosin Natural Mascara Maximum Volume. Et voilà!

Kurkista myös Ameriikan EcoToolsin silmämeikkikoulu, jossa käytetään silmämeikin kruununa myös irtoripsiä - mutta sitäkin tärkeämpänä hyvin taidokkaasti EcoToolsin silmämeikkisiveltimiä. 


 


Hei ja se ARVONTA!!! Leena lupasi teille arvottavaksi ihan mahtavan EcoToolsin kuusiosaisen sivellinsetin. Tässä aloituspakkauksessa on kaikki tärkeimmät perussiveltimet. Sisältää: Peitevoidesiveltimen, poskipunasiveltimen, luomivärisiveltimen, silmänrajaussiveltimen ja kulma- & ripsikamman.Pakkauksessa on lisäksi mukana sievä ja ekologinen meikkipussi, joka pitää siveltimet siistinä. Tämän setin saa onnekas:

*riikka* kirjoitti...
Hienolta näyttää! Kiitos paljon vinkeistä, pistetään testaukseen heti ensi viikonloppuna:)
Arvonnassa mukana, tottakai! 


ONNEA!
 
Arvotaanpa vielä toinenkin samanlainen setti, sillä nämä ovat ihan parhaita siveltimiä! Jos siveltimiä voi rakastaa - miksi ei muka voi? - juuri näitä siveltimiä voi. Mikä on ärsyttänyt aikaisemmissa siveltimissä, on ne irtoavat karvat, jotka sitten poskessani aiheuttavat kanssaihmisissä kysymyksiä, kasvaakohan tuolla parta. Hmpf. No, yhtään karvaa ei ole EcoToolsin siveltimistä irronnut. Hurei!  

Toinen setti menee:
Live&Home kirjoitti...
ehdottomasti mukana :) 

ONNEA!

Laittakaa onnekkaat blogin sähköpostiin yhteystietoja ensi viikon aikana, niin saadaan teille ihanat sivellinsetit.

Jos satut olemaan esim. vegaani, nämä tuotteet sopivat myös sinulle. EcoTools-tuotteet valmistetaan kierrätettävistä, luonnollisista materiaaleista. EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia, harjojen karvat pehmeää taklonia ja harjanvarret kestävää bambua sekä kierrätettävää alumiinia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. EcoTools-tuotteiden valmistaja, Paris Presents, on 1% For The Planet -jäsen, eli yritys, joka lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestöille. EcoTools siveltimiä saat esim. täältä.

Onkos toiveita meikkikoulun seuraavalle tunnille?  


*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit