Joko muka toppaa?

Huomaa raidalliset kynnet..

Vietimme tyttärieni kanssa Stocka-jätski-HM (viisivuotiaan lempikauppa) -lauantaipäivää, ja kyllä piti silmiä vähän pyöräyttää kaupungilla, kun näin lapsia (lukuisia) ja aikuisiakin puettuina toppavaatteisiin. Siis whaaaaat! Täällä Helsingissä lämpötila on ollut tänään about +10. Eikä mainittavaa tuulta siinä lisänä. Meillä mentiin ihan kepoisasti ohkaisissa takeissa, tosin kaksivuotiaalla oli fleecetakkki leoparditakkinsa alla. Viisivuotias halusi vähän hienostella, ja hänen takkinsa oli tosi ohut, eikä alla ollut kuin collari. Hienosti pärjättiin, ja kuumakiemurtelujakin koettiin pariin otteeseen. Nämä tosin sisätiloissa.


Piti ihan jäätelöä ottaa, kun Pupullakin oli niin kuuma!

Isosisko ehdottomasti halusi ostaa siskolleen ja itselleen HM:n tyynyliinat. Kappas vain, niissähän on Puput! No ihan söpöthän nuo ovat. Ja onneksi pupu eikä mikään karmee örkki (lue: monster high).


Minä nukun nyt.

Täytyy kuitenkin myöntää, että kävi mielessä, edellisen talven haalareiden myyntioperaatiot, eikä vähiten sen uuden hommaaminen. Tästä en kuitenkaan mitä sutia vedä, sillä talvihaalaria pidetään ekan kerran marras- tai joulukuussa. Sano mun sanoneen. 

Villakerrokset voisi tietysti tsekata. Pieni osa minussa toivoo, että villaa täytyisi hankkia, sillä olen löytänyt aivan ihkun latvialaisen Paade Mode -merkin, jolla on ihan mielettömän upeita villaleggareita ja -takkeja. Ehdottomasti sinne must have -lokeroon, jos on se tarve.


Paade Mode
kuvat: Busstop

Huomasin Stockalla, että sieltä saa tämän viikonlopun kantikset päällysvaatteet -20%. Siis naisten ja miesten. Eikä koske Canada Goosea eikä urheilua. Myös verkkokaupassa täällä.

Nyt mä meen kaveeraamaan noiden ihanusten kanssa. Tässä välissä on havaittavissa tehokasta toimintaa kaksivuotiaalta. Kaikki (ihan kaikki) dvd:t pudoteltu lattialle. Mikä hemmetti siinä on? Eikä vain se, vaan ne paperit on kiskottu niistä myös pois. Minä työnnän ne kohta johonkin.

 
Mitä minä oon tehny?

P.S. Hei kurkatkaapa tänään vielä jossain midnight-vaiheessa tänne, ajattelin laittaa ihan vaan teille ihanille naisille yhden kivan jutun. Vinkkinä: sen voit laittaa päähän. Ei ole ämpäri. Iloista viikonlopun vilskettä!

*) Sis. mainoslinkki

Kommentit

Mä en kans ymmärrä, että miten nyt jo toppavaatteet päälle pukeneet meinaavat tarjeta sitten, kun talvi oikeasti tulee :D Täällä oli tänään aamulla +4 ja lisättiin vain fleeceä kuorivaatteiden alle ja päivällä neiti luopui niistäkin, kun aurinko vielä lämmitteli ja sählyä höntsätessä meinasi muutenkin tulla kuuma.
Siilis sanoi…
Mä en kans tajua toppaa tähän aikaan. mä oon pitäny rajana ihan pakkasta siis että sitä on eikä vaan aamukohme joka sulaa kun ensisäteet paistas. noh kuopuksella on ollu 2 päivänä toppapuku päikkäreil kärrys kyn en jaksanu etsiä lämpöpussia :))
Katja sanoi…
Riikka, sama se on täällä saarella. Lämpötilat hipoo päivällä kahtakymppiä, aamulla kympin liepeillä, ni eikö immeiset jo vejätä niissä toppatakeissaan karvareunuksen kera. Huh huh sanon minä, kuuma tulee jo kahtoessa.
Riikka sanoi…
Kati: Kyllä!

Siilis: ymmärrän vauvan, joka ei liiku, ja jos oikeasti ei ole peittoja tms. Sitten talvella on lisänä kuitenkin pussit ja pelit.

Katja: Karvareunukset, hahhaa! Niin ja sitten pakkasella paljaat nilkat. Se on sitä saarilaisten logiikkaa. Kyllä eivät tiijä mistään mittää. :)

Triinu sanoi…
Minä vihaan välikerroksia. Ymmärrän siis toppaa tavallaan, toisaalta en kyllä kaupunkiin kauppareissulle sitä valitsisi.
Mukavaa sunnuntai iltaa!
Riikka sanoi…
Triinu: No joo, mutta ehkä toppa on vähän liikaa vielä +10? ;) Iloa myös sinun iltaan!
*Laura* sanoi…
Mullapa on jo käytössä toppatakki (mulla on aina kylmä)! :D Lapset menkööt välikausivaatteilla vielä...

Suositut tekstit