Mini Rodini ja helpotuksen huokaus

Bling! kuva
If I had a boy.. kuva: pikkuOtus
So Maria Montazami. Tupsut on kivat! Oikeesti!
kuvat yllä ja alla fi.babyshop.com/


Kyllä oli blogimammorna hermot piukeina, kun kello 10 ei räjähtänytkään pankki monissa nettikaupoissa, ja sitten klo 12 räjähtikin. Mä veikkaan, että kandee kurkata huomennakin vaikka Babyshop, josko sinne ilmaantuisi näitä uusia rytkyjä, kun nyt ei vielä siellä näy viimeisin lähetys. Muista, että saat tänään vielä -15% koodilla 80FI.  

Rodinien perhe laittoikin tähän vikaa roppiin oikein kunnon jännitysnäytelmät. Taitavaa markkinointia. Jävla finnet saivat julkaista tänään, mutta Ruotsi huomenna. Vad fa'an? Kyllä ne taitaa tämän pelin. Migreeni se pukkaa vähemmästäkin.

Nyt ne on sitten nähty - ainakin nämä kotimaisiin putiikkeihin saapuneet uutuudet, ja mitä on tarttunut käteen. Ingenting. Absolut ingenting. Jag är inte klok. Menikö se noin? Tuli tähtimekkoa, ja erilaisia haalareita, joihin koen, että meidän kaksivuotias on jo liian iso. Vai voiko Mini Rodini onesiehin olla koskaan liian iso? 

Vähän kutittelee pari juttua, mutta meillä kun lapset päättää, niin äiti saa ihan rauhassa tuijotella leopardeja ja kettuja. Jos ei kuumota pentuja Rodinin rytkyt, niin antipa olla. Eilen sattui kuitenkin hassu encounter eräässä vaateliikkeessä, ja viisivuotias rutisteli itseään vastaan erästä ko. merkin vaatetta, ja päiväkotikuvaushan se lähestyy, joten vi får se, vi får se. 

Yllä ne mun top picks. Tää Favourites -osiohan kuuluu jokaisen Rodini-mutsin blogipakkoihin. Saa nähdä muuttaako meille noista yksikään. Vad tror du? 

Kommentit

Camu camut selvitelty ja yritetty löytää paikallisesta. Ei ollut, ostin muuta terveellistä. :(
Riikka sanoi…
Ä. Hupulainen: Kävitkö lukemassa tämänkin? http://antakeearmoo.blogspot.fi/2013/09/camu-camu-ja-muut-superkamut.html

Todella taltutti orastavan flunssan tuo Camu Camun!

Mut mites noi Rodinit? ;)
Anonyymi sanoi…
Ne tais tietää siellä Ruotsissa, että tänään Suomessa maksetaan lapsilisät ;). Mä en tästä drop 3:sta oikein (onneksi) innostunut. Kun ei ole edes tarvetta (!).

Ehtiihän näitä vielä :).
Riikka sanoi…
Juuli: Ne tietää siellä Ruotsissa "kaiken". Hyvä, että joku järki on päässä siellä, mutta kenelläkähän näihin oikeasti on "tarvetta"? Hihhi.
Joo! Superfoodeihin olen jonkin verran tutustunut ja spirulinaa yms sisältävää viherjauhetta vetänyt on-off ja samoin maitohappokäytettyä lientä metabolic pro:ta, kannattaa muutes tsekata se, koin kalliiksi mutta tehokkaaksi. Nyt muut paitsi d-vistku nestemäisenä ja jauheina, että olis tehokkaampaa.

Ja rodinit, noh, ei mitään must have-osastoa. Hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan, joten olen vihainen mr. ja mrs. rodinille ja toivon heidän todella tsemppaavan.

Jos haluan jännitystä, ostan arvan. Lastenvaatteiden laadun kanssa en halua arpoo. Oon muuttanut MR. MOLOn leiriin.

Suositut tekstit