Viikko puolessa: yksi korvatulehdusepäily ja parit sijoitusvinkit

Mä oon kipee, etkö tajua??

Oiei, pienimmäinen on superräkiksessä, ja nukkumaanmentäessä valitti, että kooviin koskee. Annoin ilmeisen herkullista oraalisuspensiota, josta esikoinen sitten suuttui, koska hän ei saanut. Ei tajjuu. Tyypit tappelee jostain särkylääkkeestä. Noo, itsekin muistan lapsena ottaneena salaa Kvilla-huikkia jääkaapissa olleesta yskänlääkkestä. Se selittää monta asiaa.

Esikoinen tapasi puistossa päiväkotikaverinsa. Pojan. Arvelin, että tapaaminen typistyy pikaiseen moikkaamiseen, vaan vielä mitä. He juoksivat yhdessä, he keinuivat yhdessä, ja kiipeilivät yhdessä! Kuulin jo korvissani I've had the time of my life -soundtrackin.. Ihanaa! Pian paikalle tuli toinenkin tuttu poika. Minun tyttäreni totesi innoissaan, että -Hei mä oon Kuningatar ja ottakaa te minut kiinni! Pojat olivat sitten Sotilas ja Kuningas. Ihan mahtavaa. Saatat ehkä muistaa, että olen täälläkin pohtinut, miksi tytöt ja pojat eivät muka voi leikkiä yhdessä, ja pitkään näin olikin, vaan tänään ei siitä ollut enää merkkiäkään. Kysyin kuitenkin myöhemmin kotona, että leikittekö te päiväkodissakin yhdessä, kun teillä oli niin hauskat leikit puistossa. -No ei, mutta leikitään silloin, jos meidät pakotetaan. Okei.. Tässä vielä hiottavaa..


Ihana neiti viisivee!

Yksi tunnustus: Katsoin eilen ihan omasta mielenkiinnosta Julkkis BB:tä, koska halusin tietää, ketkä tähän epätoivoiseen tekoon olivat sortuneet. Olin vakuuttunut, etten tunnista yhtäkään julkkista. No en montaa tunnistanutkaan, ja olin jo ehtinyt voivotella näiden ihmisten kohtaloa, kunnes Andy McCoy asteli taloon sisään. Mikä koukku! Harmi vaan, että BB:n tuotantotiimi ei tullut ajatelleeksi, että ne ketkä ko. sekoilua seuraa, eivät ole varmaan koskaan kuulleetkaan tästä herrasta. Enkä minäkään, vaikka jonkin sortin ikäloppu olenkin, aio katsoa enempää tätä ihmiskohtaloilla ratsastavaa hirveää sontaa, Arhinmäkeä lainaten. Laitankin telkkarin tuolta taustalta nyt kiinni.

Loppuun vielä iltapuhteiksi pari sijoitusvinkkiä:


Ecodeal -15% ajalla 4.-5.9. koodilla REMONTTI. Ecodealista tilasin hetki sitten mm. ensimmäisen täydennyksen vitamiinisalkkuuni. Spiruliina, chlorella - tuttuja? Vitamiini- ja terveysasiaa tulossa muuten pian lisää, kunhan saan hankittua lisää roppeja kokoelmiini. Nimim. Pilleristi ja pulveristi. This is a loooong story.. :)  Joka kodin ekologiset pesuaineet ja ihonhoitotuotteet löytyy myös täältä Attitudelta. Muistinko mainita, että myöskin ne superit Benecosin meikit. Mee ite kattoo!


Todellista superfoodia

Babyshop ota 3 maksa 2 kamppis - outletistä viime kautta, jotka ovat vielä ihan yhtä ihania tälläkin kaudella, ja vielä seuraavallakin. Kurkkasin ihan pikana, ja sieltä löytyi jo alennetuin hinnoin sivutolkulla vaikka mitä. Tässä vain muutama esimerkki: Mini Rodini, Soft Gallery, Mini a Ture, Ralph Lauren...... Sanoinko jo, että sivutolkulla? Täältä.

Reiman outletissä välikautta ja talvea alessa (jopa -40%) Reimashopissa. Hop, hop, sinne shoppiin vaan täältä, jos on mitään tarvetta millekään kaudelle!

P.S. Muistathan EcoToolsin arvonnan, lauantaihin asti aikaa voittaa ihana sivellinsetti!


*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit