Molo Outerwear 2013, tsekkaa video!kuvat: Molo

Molo! Eikun Moro! Buahhahhah!

Tuli Molon video sähköpostiin, joten päätin jakaa sen teille (meille) haalareiden värejä spekuloiville. Auttoiko yhtään?

Sain myös speksejä haalareista, ja tuntuvat olevan pilarit ihan kohdillaan mm. vedenpitävyys erinomainen (10 000). 

Babyshopissa nämä jo myynnissä täällä. Turkoosin ja sinisen eri sävyt ovat esittäytyneet ja niitä on spekuloitu. Tässä nämä värit vielä. Eikä muuten varmasti ollut vika kerta, kun näitä haalareita ihmetellään. Mukavaa iltaa!

Atomic Blue

Ocean

Electric - kuvat: Molo
 
*) Sis. mainoslinkki

Kommentit

*Laura* sanoi…
Eipä auttanut ei, täällä kieriskellään yhä hämmennyksen vallassa... ;) Pakko kai mennä ihka oikeaan kauppaan näitä taivastelemaan, kunhan rantautuvat ensin Suomeen!
Riikka sanoi…
Laura: Niinpä niin! Tai kohtahan näitä kuvataan real life itemsien kanssa blogeissa, niin saavat ihmiset jälleen spekuloida mikä on oikea väri, tai saada vihdoin rauhan, kun se haalari onkin turun sinappi "erittäin vahva" korkin värinen. Hih!

Ihan hauskaa, itse yritän rauhoitella hermoja huomista ajatellen, enkä mieti mitään yhtään sen diipimpää kuin toppahaalarit, vai etteikö sekin olisi jo tarpeeksi diippiä. Huomenna siis lapsi jää heti aamusta yksin hoitoon, kun mut napataan alkukeskusteluun. Miltä se tuntuisi, kysyttiin. Mun suusta tuli vaan, että joo-o, joo-o. Vaikka teki mieli huutaa, että no eikai semmoinen nyt vielä heti tokana päivänä käy! Että voikin ihminen saada kamalan stressin aikaiseksi lapsen hoitoon viemisestä. Miksi tämä raadollinen sisäänajaminen on yleensä äitien tehtävä? Kasvattaako tämä jotenkin paremmaksi ihmiseksi, kysyn vaan.
*Laura* sanoi…
Haalariasiat on just ihan riittävän kevyt pelastus, johon suunnata ajatukset jos joku muu asia ahdistaa... (Ja kuinka ahdistunut minä olenkaan, kun kokonainen blogi pyörii haalareiden ja muiden pinnallisten diipadaapojen ympärillä...?!)

Mutta asiaan. Kuulemma mitä nopeammin lapsi tottuu olemaan päiväkodissa ilman vanhempaa, sen parempi. Pusu vaan tytölle ja sitten lähdet tunniksi pariksi kaupungille. Yrität jopa vähän nauttia! Mutta jätä luottokortti kotiin, koska et ehkä ole tilassa, jossa pystyt vastaamaan teostasi... ;)

Hyvin se menee! Teillä on reipas tyttö.
Riikka sanoi…
Voi apua Laura! Hihhih! Kävittehän te huvipuistossakin, että et kai sinä nyt niiiin ahdistunut ole. ;)

Kiitos Laura, snif, on meillä reipas tyttö, molemmat ovat, olisipa äitikin. :/
Anonyymi sanoi…
Tuo seepratakki on ihana! Harmi vaan kun ei voi Suomessa koululaiselle ostaa nimen vuoksi :(
Riikka sanoi…
Seepratkin on hauskoja! Ja hei tuo nimi on kyllä niin vitsi! Mä en toisaalta siihen kiinnitä huomiota, koska tuo brändin nimi ei kuulu noinniinku sanastooni mitenkään muuten. Toki ymmärrän, että koulussa on raaka meininki, niin ihan hyvä miettiä.

Suositut tekstit