My picks - Nova Star

Mä en ole ikinä oikein tajunnut, mikä niissä Nova Stareissa viehättää. Niitä vilahtelee monissa blogeissa, ja ne ovat saaneet kovasti kehusanoja. Päätin selvittää, mistä oikein on kyse. Babyshop lähetti linkin uusista Nova Stareissa, joista valkkasin suosikkini. Denim Shirt
New slim denim

Kovin on denim-pohjainen valinta, mutta nuo housut voisivat ollakin sellaiset, joita voisin ajatella kokeilevani tytöillä. Tuo paita on magee, mutta näkisin sen - tämmöisenä rajoittuneena ihmisenä - enemmänkin meidän naapurin pojalla. Jos tykkäätte molemmista, muistakaa kuitenkin se tyylikeino, jotta ei denimiä yllä sekä alla. Tai sitten ihan just niin. Tsih!

Kesämallistossa oli parit kivat farkut tuolla tunnistettavalla Nova Star signaturella - suipot lahkeet ja oli siellä muitakin ihmeitä alessa. Kurkkaa ihmeessä täältä. Muistathan, jos jotain ostoskoriin klikkaat, minä siitä kiitoksen pokkaan. Runoilija täytyy suodattaa työpaikkahaun ulkopuolelle.


*) Sis. mainoslinkki


Kommentit

Miima sanoi…
Niissä viehättää se, että kerrankin jotku housut pysyy noitten ruipeloiden päällä ilman minkään valtakunnan kiristelyä!!! Niin ja sitten vielä ovat niin hyvän näkösetkin ;) Noita slimmejä farkkuja ei vielä muuten kauaa ole ollut - originaalit on pussimaiset!
Lara sanoi…
en oo minäkään ennen ymmärtänyt, kunnes ostin kokeeksi meidän laiheliinille yhdet farkut! Ainoat farkut jotka hänelle sopii, ja hitsit kuinka hienot ne on päällä :) Jatkossa meillä käytetään ehdottomasti nova starin farkkuja, ainakin pojista pienemmällä :)
Riikka sanoi…
Miima ja Lara: No se on mahtavaa, että on täydelliset housut ilman ylimääräistä säätöä.

Minä ylipäätään tahtoisin jakaa jonkun nobelin sille, joka keksi lasten housuihin sen kirraussysteemin. Meillä ei ole varsinaisesti mitään jalassapysymisongelmia ollut, mutta kyllä sitä kumpparia on saanut kiristellä vähintäänkin pari pykälää, niin pysyy pöksyt paremmin päällä.
*Laura* sanoi…
Minä olen täysin hullaantunut tämän putiikin housuihin, ne on vaan niin hyvät jalkaan hoikalle lapselle, ja mukavat, ja laadukkaat jajaja...!

"Paakut!" kuten meidän kuopus farkkujaan kutsuu...

Suosittelen! Tuo slimmi malli on varmaan hyvä tytöllekin, ne muut mallit on kyllä aika poikamaisia mun mieleen. Muista vaatteista, huppareista tms. meillä ei ole kokemusta.
Riikka sanoi…
Laura: No sielläkin oli yksi fanittaja! Taitavat olla tosiaan huiput bögät! Meillä ei viisivuotias suostu laittamaaan mitään pussittavia housuja jalkaansa, ne täytyy olla ihan slimmit. Hän toteaa muista, että on "liian pölkyt". Go figure. Pienemmän kanssa vielä voi tehdä näitä mami's picksejä. :)
Kivat valinnat! Meidän pojat ei tykkää resorifarkuista enään. Ovat huomanneet, ettei muilla olekaan sellaisia...Laumasieluisuus iskemässä! Esikoinen haaveilee jopa verkkareista!!!! Lupasin, että ehkä sitten keväällä...ja panostan kuopukseen. ;)
Riikka sanoi…
Ä.Hupulainen: No ei tullut kovin laajaa valikoimaa, kun ei vaan iskenyt. Sama Pomp de Luxin kanssa. Pari juttua vaan, ei mitään pakko saada -tuntemusta.

Joo tuo se on se turmio, mitä muilla on. Meidän blogimammojen kannattaisi perustaa päiväkoti, niin kaikki lapset rakastaisivat minirodineja ja bobochoseseja, niin ja ennen kaikkea niitä haalareita, eikä kukaan pääsisi sooloilemaan. Meillä ei viisivuotias enää suin surminkaan laita haalaria päälle. Saapa nähdä muuttuuko se vielä, kun se olisi niin näppärä (ja ihana, ihana, ihana!) Hih!
*Laura* sanoi…
Loistava idea Riikka! :D

Siinä olisi muuten sille väikkärintelijälle hyvä aineisto, minkälaisia lapsia blogimammat kasvattavat... ;)
Riikka sanoi…
Laura: Tai paremminkin "Kuka kasvattaa blogimammojen lapset??" Hihhi. Ei naurata.

Suositut tekstit