Hölpätipölpäti ja halpoja vaippoja

Miten ne aina löytävät nämä karusellit - vaikka miten isosta ostoskeskuksetakin?

Se olisi sitten viikonloppu kohta paketissa. Vietimme tänään päivän uimassa - ei kuitenkaan luonnossa, kuten kaikki muut kuuliaat ja kunnolliset suomalaiset. Minua muuten välillä ahdistaa suunnattomasti tämä ajatus, että jos on tosi kaunis päivä, on ikäänkuin pakotettu nauttimaan siitä ulkona. Mikäli tekeekin muuta, niin on hirveet morkkikset niskassa. Kuten tänä viikonloppuna, Helsinki kylpi oikeasti ihan helteessä. No eilisen päivän siivosin ihan hulluna, muu perhe sentään nautti auringosta, enkä tänäänkään varsinaisesti huokaillut Nuuksion metsissä tätä kesän ihanuutta. Ulos sentään pääni pistin. Oli niin kuuma, että oli pakko nyhtää cashmere-neuletakki pois päältä, vaikka sinnittelin se päällä kadun kulmaan saakka. Onhan nyt jo melkein syyskuu, kyllä nyt pitää neuletakit olla jo esillä. Eipä sillä, kyllä tämä kesä aina kaatosateen voittaa, vaikkakin tykkään sateenropinastakin. And the point being....?

Helteistä huolimatta, tai niistä johtuen, ihan miten vain - vierailimme tänään idässä, kävimme uimassa koko perhe. Lapsen toiveesta. Tosin ajoituksemme oli ihan pepullaan, kun kuopus oli niin päiväunikamaa jo metromatkalla, että tiesin pääseväni häntä kärryttelemään Itikseen ennen muuta porukkaa. Kävimme uimassa, ja tosiaankin painotus sanalla kävimme. Tämä ei haitannut. Kävin kurkkimassa PoPin toppahaalaritkin, kun nyt on vaarassa äidin punaisten haalaritoiveiden kaatuminen kuopuksen "se on vaaleenpunane!" -vaatimuksiin. Miten yksivuotias osaa jo mitään vaatia? Siis osaahan se, kun onhan se jo kohta kaksikin. Meillä on kamala tappelu jo aamiaispöydästä alkaen kumpi saa sen vaaleenpunasen mukin. Arg. Mikä vaaleenpunkku-koodi noihin tyttöihin istutetaan siellä dna:ssa? 

Lapsi oli niin onnellinen, kun sai jotain - vaikkakin vaippoja! Heti piti laittaa uusi vaippa. On vähään tyytyväisiä nuo meidän lapset..
 
Tilasin viime viikolla muuten Ecodealista spiruliinaa ja chlorellaa sekä superhalpoja vaippoja! Kuopukselle. Olis siellä isommillekin jotain eko-luomu-save-the-planet-blöjiä- ehe-he -  mutta tällä kertaa ostoskoriin päätyi Attituden lasten vaippapaketti. Junior (+12 kg) on just nappiin meidän melkein kaksivuotiaalle. Olisi pitänyt vaan tilata useampi paketti. Nämä vaipat siis EcoCert -sertifioituja, hypoallergisia, ja kloorittomia, ja ja ja... :)

Noin niinku muuten, viime viikko tai kolmen päivän päiväkotiviikko oli melkoisen haastava esikoisen osalta, mutta pienempi alkaa jo jopa viihtymään. Nythän puhutaan siis vajaan parin tunnin treeneistä, mutta huomenna sitten jo päikkäripäivä. On tämä vaan melkoisen rankkaa aikaa. Minä polkaisen aamulla verikokeisiin, ja lainaan tässä kohtaa ystäväni sanoja, että se alkaa tässä iässä olla sadonkorjuu edessä. Enpä osaisi sitä yhtään paremmin sanoa. Piiiitkä huokaus. Enkä ole vielä siellä töissäkään. Muuten. Nyt ei voivotella, vaan toivotaan, että  olkoon ensi viikko juuri sellainen, kun haluaisit sen olevan.

  


 

Suosikit